Budapesten induló bodywork csoportok

Bemutató alkalmak és 1-2 napos workshopok Budapesten

hogy saját magad is megtapasztalhasd miért döntenek egyre többen úgy, hogy egy hosszabb bodywork csoportban folytatják az önismereti munkájukat. Részletes információkért kattints az adott eseményre!

Hosszabb Bodywork önismereti csoportok Budapesten, amikre most tudsz jelentkezni

Több alkalmas, elköteleződéssel járó bodywork önismereti csoportok, azonban ezeken a csoportokon is kipróbálhatod magad kötöttségektől mentesen, mivel a csoport hosszától függően csak az első 1-2 alkalom után van az elköteleződés. A hosszabb csoportjainkat megelőzi egy személyes elbeszélgetés is.

KÉpzéshez szükséges saját élményŰ bodywork csoportok Budapesten

Hosszabb önismereti csoportok, amik a képzés előfeltételei is

Ezekre a csoportokra akkor hívunk, ha az önismeretben járatos lélek vagy. Szakmabeli segítőként is ide jöhetsz, ha megszeretnéd tanulni a bodywork módszerét és bodywork csoportvezetőként is szeretnél segíteni másoknak saját önismeret útjukon. 

Jelenleg nem tudsz képzéshez szükséges saját élményű bodywork csoportra jelentkezni. Ha szeretnél értesülni a jövőben induló csoportjainkról, iratkozz fel hírlevelünkre.

véget ért workshopok, vagy már zajló bodywork csoportok. Ezekre már nem tudsz jelentkezni

2018. szeptemberétől 2 új, haladó csoport is indult Pecsenka Nóra vezetésével, ahol a jelentkezők megszerezhetik a Bodywork csoportvezető képzéshez szükséges saját élményt a kiképzőinknél. A csoportokra július 5-ig lehetett jelentkezni.

Kérdésed van az induló bodywork csoportokkal kapcsolatban? Írj nekünk és segítünk.

12 + 1 =