Egyesületünk egy olyan összetartó közösség, amely a Bodywork által együtt teremt és hat a világra, hogy az – az önismeret útján – szabadabbá váljon testben, lélekben és tudatban.

 

Csapatunk olyan szakemberekből áll, akik 3, illetve 4.5 éves képzési folyamatban vettek részt:

Bodywork csoportvezető asszisztenseink 1.5 év (250 akadémiai óra) önismereti sajátélmény után 1.5 (280 akadémiai óra) módszertani képzésen vettek részt, Bodywork csoportvezetőink pedig ezek után további 1.5 év szupervízió után a “Bodywork csoportvezető” címet szerezték meg.   

 

Céljaink

 

1. Bodywork csoportok leendő résztvevői számára:

 • olyan önismereti folyamatokat biztosítani, melyekben megtapasztalható a tudatosság és a jelenlét testben, érintésben, mozgásban, érzelemben és gondolatban
 • megmutatni az emberlétben rejlő lehetőségeket:
  • hogy a testben-lét kincs,
  • hogy felelősek vagyunk a tetteinkért és kapcsolatainkért másokkal,
 • önvizsgálati utakat facilitálni, melyekben a wilberi 0-tól egészen a nonduális szintig bejárható és átjárható a tudat tere
 • testi kapcsolódásokat fejleszteni és pozitív érintési kultúrát népszerűsíteni

2. Szakmai platformokon:

 • utánpótlást elősegíteni: szakmai képzéseket és továbbképzéseket, illetve szupervíziós lehetőségeket biztosítani
 • képviselni a Bodywork módszert és a hozzátartozó nonduális emberképet a világban és a segítői szakma képviselői számára
 • a nonduális világképű hazai, illetve nemzetközi szervezetekkel aktívan együttműködni

3. Egyesületünk jelenlegi és leendő tagjai számára:

 • közös értékeken alapuló szakmai és emberi közösséget teremteni és fenntartani
 • olyan szakmai tudásbázist biztosítani, amely a bodywork módszeréhez, annak szakmai hátteréhez, illetve ember- és világképéhez kapcsolódik

 

Úgy érezzük, hogy egyesületünk örömből született és örömmel indult el földi útján. Ha bármelyik elágazásnál hívást érzel arra, hogy kapcsolódj hozzánk, keress fel bennünket elérhetőségeinken.

Ha szeretnél információkat kapni az induló csoportjainkról, akkor a gombra kattintva add meg a neved és az email címed.

Itt vagyunk elérhetőek:


Telefon
06209591717

Levelezési Cím
Budapest, Széher út 56.

Adatkezelési tájékoztató

A facebookon is:

Bodywork Egyesület

Azért dolgozunk, hogy te is megtapasztalhasd, mi mindenben segíthetsz magadon, ha megtanulsz az “itt és most” jelenségeire figyelni, és a tested bölcsességére hallgatni.

Pecsenka Nóra

Pecsenka Nóra

Elnök, Bodywork kiképző, pszichológus, jógaoktató, pszichodráma asszisztens

Bővebben...

Téged látlak. Nem elsősorban abban kísérlek, hogy a személyiségedet formáld, az inkább egy eszköz. Hanem abban, hogy megkülönböztesd magad a mintáidtól. És ha ráébredtél, ki vagy, otthon érezd magad a jelenben. Ahogy Weöres Sándor írja a Teljesség felé: Ki vagy Te? írásában: “Ha elvonatkoztatod magadat mindattól, amit lényednek ismersz: tulajdonképpen lényed ott kezdődik: Testedet, értelmedet, személyedet ne cseréld össze lényeddel, önmagaddal. Csak segédeszközöd; csak batyu, mely szükségleteid őrzője is, görnyesztő teher is. Tested nem te vagy, hiszen csak anyag, mely folyton cserélődik: negyvenéves korodban húszéveskori testedből egyetlen parány sincsen. De érzelemvilágod és értelmed sem te vagy, hiszen még nem volt, mikor te már a bölcsőből nézegettél. Ki vagy? a határtalan, mely fogantatásodkor a határok közt megjelent. Ha elhatárolt személyedet tekinted önmagadnak, végezz copernicusi fordulatot: a határtalan teljességet tekintsd önmagadnak, személyedet pedig ideiglenes kötöttségnek, puszta tüneménynek, ,,nem-én”-nek. Ahol megszűnik az érzés, érzéketlenség, gondolat, gondolattalanság, változás, változatlanság; ahol azt hinnéd, hogy semmi sincsen: tulajdonképpeni lényed ott kezdődik.”
Császár Rozsovits Ildikó

Császár Rozsovits Ildikó

Pszichológus, Bodywork csoportvezető

 

Bővebben...

Pszichológusként és kíváncsi emberként is az emberi működéseink érdekelnek. Belső folyamataink, érzelmeink, motiváló erőink, cselekvési mintáink. És legfőképp a fejlődés és kibontakozás lehetőségei…

Működési mintáink felismeréséhez és megértéséhez szükség van ezek megélésre és tudatosítására. Ehhez remek eszköz az egyéni, vagy csoportos önismereti munka. Ilyenkor a pszichológus, vagy a csoport megtartó terében kipróbálhatjuk, megfigyelhetjük magunkat. Munkámban a legfontosabbnak azt tartom, hogy ezt az elfogadó, megtartó teret engedjem megnyilvánulni. Különösen vonzódom a nonverbális, vagy módosult tudatállapotot használó módszerekhez. Ezek mélyebb rétegeket, korábbi sérüléseket is el tudnak érni, miközben a tágabb tudat a spirituális tapasztalatok felé is megnyithatja az utat. Egyéni munkában szívesen használok NLP és hipnoterápiás eszközöket, csoportos formában pedig a művészetterápia és a Bodywork lehetőségeit. A Bodywork egy test-tudat alapú önismereti módszer, amely a testi tapasztalások segítségével visz minket az érzelmek és emlékek birodalmába. Ezek “megélődnek”, és szimbolikusan, vagy tudatosan átdolgozódnak, így létrejöhet a megértés és elfogadás. Az elfogadás nyomán megszülető belső béke pedig a legjobb táptalaja a kibontakozásnak, fejlődésnek…

Szörényi Viktória

Szörényi Viktória

Bodywork csoportvezető, Stott Pilates instruktor, modern tánctanár és táncos

Bővebben...

“Miközben a világot vizsgálod, ne engedd, hogy a tudat elmeneküljön a testtől. Vizsgáld meg a test természetét, lásd, hogy milyen elemekből áll össze. Amikor a szív a maga teljességében világosan látja a test valódi természetét, felfénylenek a világ valódi csodái” (Ácsán Mún)

Táncosként, amikor hagytam, hogy a lelkem a testemen keresztül nyilvánuljon meg, felsejlett a jelen átlényegítő minősége. Ilyenkor boldog voltam. Érdekelt, hogy tudom ezt az élményt a hétköznapjaimba átörökíteni. Ezen az úton jutottam el a Bodywork módszeréhez.

A Bodywork számomra a tudatos jelenlétet, a flow élményét és a tökéletesség mellőzését jelenti, pontosabban azt, hogy “hadd legyek az, aki Vagyok”! Ítélkezés helyett a megismerést, fejben levés helyett a testi érzetek és érzelmek tudatosítását kínálja.

Füleki Kitti

Füleki Kitti

Önismereti mentor, Bodywork csoportvezető asszisztens

Bővebben...

Önismereti mentor, Bodywork csoportvezető asszisztens
Gyurik János

Gyurik János

Nonduális kereső, Bodywork csoportvezető asszisztens, közgazdász-szervezetfejlesztő

Bővebben...

Nonduális kereső, Bodywork csoportvezető asszisztens, közgazdász-szervezetfejlesztő

Mészáros Kinga

Mészáros Kinga

Pszichológus, Bodywork csoportvezető asszisztens

Bővebben...

Pszichológus, Bodywork csoportvezető asszisztens
Sebő Júlia

Sebő Júlia

Alelnök, Bodywork kiképző, klinikai szakpszichológus, pszichodráma vezető, jógaoktató

Bővebben...

Alelnök (Bodywork Egyesület), klinikai szakpszichológus, pszichodráma vezető, jógaoktató, Bodywork kiképző
Hanzli István

Hanzli István

Bodywork csoportvezető, önismereti tanácsadó, családállító, Erőszakmentes Kommunikáció tréner

Bővebben...

Mind egyéni kísérésben, mind csoportban dolgozom a Bodywork módszerével. Teret kaphat akár a személyes fejlődésed, akár spirituális élményeid megélése. Amelyikre kész vagy. Amelyiknek itt az ideje. És nem kell semmilyen képzettség vagy gyakorlat. Csak nyitottság, és az elhatározás, hogy jössz. Mind egyéniben, mind csoportban dolgozom a Bodywork módszerével. Teret kaphat akár a személyes fejlődésed, akár spirituális élményeid megélése. Amelyikre kész vagy. Amelyiknek itt az ideje. És nem kell semmilyen képzettség vagy gyakorlat. Csak nyitottság, és az elhatározás, hogy jössz. Kapaszkodónak néhány példa: – Ha most ismerkedsz az önismereti módszerekkel, akkor egyrészt nem tudom elmondani neked, mire is jó a bodywork. Ha elmész egy workshopra, vagy egy rövidebb (10 alkalomig) csoportba, akkor teljesen mást fogsz megtapasztalni, mintha egy hosszabb csoportba mennél. És ha kétszer olyan hosszú csoportba tudsz elmenni, akkor sokszorosát kaphatod, nem csak a dupláját. Másrészt el tudom mondani, hogy az hogy ilyen ember vagy most, az nagyjából 3 éves korodra eldőlt, miközben jó eséllyel szinte semmire nem emlékszel ebből az időszakból. Csak módosult tudatállapotokkal lehet ezeket a részeket, “emlékeket” (mert hol is tárolódik, ha agyunk ekkor még alkalmatlan az emlékek tárolására?) átdolgozni, megszüntetni hatásukat a mában. Alapvetően tudsz átalakulni egy hosszabb csoportban, a közelséggel – közelengedéssel, és a magadért való kiállással kapcsolatban például. Vagy az érintésekkel és azzal kapcsolatban, ahogyan az érzékszerveid által küldött jelzéseket megéled. Vagy a szexualitás területén. Vagy ahogy a családtagjaidhoz viszonyulsz. Csak hogy néhány példát említsek a lehetőségek tárházából… – Ha ismerősen mozogsz a pszichológiában vagy az önismeretben vagy évek óta, és még nem próbáltad a Bodyworköt, akkor azt már tudod, hogy amennyit beleteszel, beleadsz, annyit is fogsz kapni a csoportban. Mélyebb (regresszió) és magasabb (transzperszonális) élményeket is megélhetsz egy-egy folyamatban, tehát árnyék-munkára is jó a módszer, illetve meditációs élményekhez hasonló csúcsélményeket is megélhetsz. Jó eséllyel olyan témák újabb rétegeit is megdolgozhatod, amit már más (módosult tudatállapotos) terápiákon átrágtál. Családi minták átdolgozása, alakítás a (főként vesztes) sorskönyveken… Önszeretet, önelfogadás. Csak hogy néhány fontos érintett területet említsek. – Ha ismerősen mozogsz a wilberi Integrál Szemlélet területén is, akkor érdemes lehet tudnod, hogy a módszer főként W0-W1-W2 szinteken gyógyít (talán mondhatom, hogy a W1 a leginkább hangsúlyos), de szinte minden szinten élhetsz meg élményeket. Ez azt is jelenti, hogy W6 felett is. De mivel szinte minden szinten hat, ezért egyszerre használható Wake-up, Grow-up, és Clean-up területeken is, sőt a Show-up fejlesztéséhez is jelentősen hozzásegít. – Ha pedig a spiritualitás területén szeretnéd tudni, hogy mire lehet jó ez a módszer, akkor keress fel, mert ide túl hosszú lenne ezt a témakört kifejteni.
Veréb Szandra

Veréb Szandra

Integrál önismereti tanácsadó, Bodywork csoportvezető, Családállító, Orientális táncos, Dúla

Bővebben...

Táncosként mindig is érdekelt a test és tudat kapcsolata, egyféle kulcsnak vagy átjárónak érzékeltem a mélyebb rétegeimhez. Az áramlás tapasztalása is a tánccal kezdődött, s a Bodywork megismerésével mindez tudatosult. Azért szeretem ezt a módszert, mert valóban összetett, a tudat teljes spektrumát képes elérni. A prenatális, preverbális (születés előtti, kisgyermekkori) szintektől a személyiségen át a transzperszonláis, személyiségen túli szintekig, ezáltal is tágítva a tudatot. A bodywork szabadsága abban rejlik, hogy bármi lehetséges – lehet az, ami van -, s ezért olykor tartalmaz dramatikus, állításos, meditatív, transz, áramlás… stb. elemeket is. Így bármilyen helyzettel, problémával érkeznek a csoportba, a tér intelligenciájával, türelemmel és intuitív vezetéssel azt meg lehet érinteni. Tehát amellett, hogy a tudatunk tágul és a lét mélyebb kérdéseire is választ talál, ébredezik; személyiségünk – a „meder” – képes erősödni, növekedni, s segíteni minket a felébredés felé. Ezen az úton tudlak segíteni, bármi is az irány.Kísérőként alázattal, szeretettel és tisztelettel kísérlek az utadon. Olykor vagyok a lámpás, aki irányt mutat, s olykor egy árnyék, aki csendben követ, s így együtt megyünk az utadon-utunkon. Vagyok a fészek, aki biztonságot ad és néha a gonosz, aki a legbensőbb démonjaidat testesíti meg. A vásznad vagyok, melyre a bensőd vetül – s együtt nézzük ezt a filmet. Vagyok a lift, mely – ha kéred – a pokolba visz, s ugyanez visz a mennyekbe is, s vagyok a híd, mely mindezt, s részeidet összeköti.
dr. Gál Anita

dr. Gál Anita

Integrál személyiségfejlesztő tanácsadó, Bodywork csoportvezető asszisztens, Pszichodráma asszisztens, képződő mentálhigiénés szakember

Bővebben...

Úgy érzem megtaláltam az elhívásom, a hivatásom. Szeretek integrál személyiségfejlesztő tanácsadóként, csoportvezetőként egyénileg és csoporttal dolgozni, mert ez lehetővé teszi számomra, hogy mély és jelentőségteli kapcsolatba léphessek különféle emberekkel, és lehetőségem van arra, hogy támogassam őket saját, egyedi, önmaguk felé vezető útjukon.
Halász Péter

Halász Péter

Gestalt szervezetfejlesztő, HR szakember, labirintusvezető, plasztik sámán, Bodywork csoportvezető asszisztens

Bővebben...

Szeretem ezt a módszert, mert egyszerű. A beszéd, az elmélet helyett a tapasztalásé a főszerep, ráadásul a saját testemen keresztül. Annak minden korlátosságával és lehetőségével együtt. Gyakran megélem, hogy ez egy kapu, amelyen keresztül mélyebb rétegekhez is eljutok. A Bodywork a szó tükörfordításában is jól értelmezhető, hiszen mind a testnek, mind a munkának jelentősége van – különösen férfi-szemszögből: TEST: férfiként fontos a fizikum, a test, hiszen ezen keresztül éljük meg legkönnyebben a versengő énünket és az ego-val való találkozásunkat. A hétköznapokban a média, a reklámok, a legkülönbözőbb divat-, vagy fogyasztási cikkek szlogenjei is mind-mind a “testre hatnak” elsőként. De valójában milyen is az igazi hatás? Ebben a férfitestben? Ezen keresztül? MUNKA: mára már elhalványulni látszik a „fizikai“ előtag. De talán még mindig inkább férfi minőség dolgozni és ezen keresztül célokat elérni. Aki ezt nem tudja felmutatni, az könnyen pályán kívül találja magát, hisz nem elég jó, nem marad versenyben és ilyenformán nem is igazi férfi. A nagy kérdés: elegendő-e “elég jónak lenni”? Férfiként, a hétköznapokban? Lehet-e ezen dolgozni?
Németh Viktor

Németh Viktor

Képződő Bodywork csoportvezető asszisztens

Bővebben...

Képződő Bodywork csoportvezető asszisztens
Paku Veronika

Paku Veronika

Operatív vezető, Bodywork csoportvezető, Integrál személyiségfejlesztési tanácsadó, képződő integrál családállító

Bővebben...

Paku Veronika vagyok, integrál személyiségfejlesztési tanácsadó, bodywork csoportvezető, képződő családállító. 2010-ben kezdtem önismerettel foglalkozni, először a saját életemben, majd a saját önismeretemet folytatva, képezni is kezdtem magam 2012-ben. Elvégeztem az Integrál Akadémiát, a Bodywork Egyesület csoportvezetői képzését, most családállításban képződöm. Jelenleg bodywork csoportokat vezetek. Mind szakmai, mind önismereti utamon fontos szerepet kapott a kapcsolati dinamikák és mélyen elzárt félelemek és fájdalom tudatosítása, megélése és beölelése. A kirekesztés és a kirekesztettség érzés által kellett szorongás megdolgozása és egyensúly keresése az élet minden terültén.

Honnan indultam? Én azt hozom magammal, hogy “nem vagyok elég jó” és az ebből fakadó félelmet, hogy nem fognak szeretni. Ha valaki még így is szeret, azt nagyon meg kell becsülni és tuti nem tenni semmi olyat, amivel elveszítem. Remekül megtanultam alkalmazkodni, a dühömet magamba fojtani, cuki lenni. Ha bárki bármit tett ellenem, arra mindig találtam valami mentséget. Néha kitörtem, tomboltam ezzel tartva egyensúlyba a rendszert, majd emiatt jött a szégyen, a bűntudat, hogy újra visszatérhessek az ördögi körbe, ami fogva tart.

Mit kaptam a bodyworktől? Az első és legfontosabb lépésként rálátást, arra ami bennem zajlik, hogy ismétlem újra és újra minden kapcsolatomban. Lehetőséget, hogy kipróbáljam milyen, amikor máshogy döntök. Megtapasztalást, hogy így is szerethető, OK vagyok. Magabiztosságot, hogy felvállaljam azt, aki vagyok. Szerelmet, amiben az lehetek, aki vagyok. Hivatást, hogy mást Téged is kísérhesselek, ha elindulnál ezen az úton.

Schweder József

Schweder József

Integrál személyiségfejlesztő tanácsadó, Bodywork csoportvezető, jógaoktató

Bővebben...

Számomra a Bodywork szorosan kapcsolódik az integrál szemlélet azon megközelítéséhez, hogy a felnövés és a felébredés egymás melletti fejlődésében tudunk az emberi létünk kiteljesedése felé haladni. Mit is jelent ez?

A felnövés alatt a személyiségfejlődést értem, felébredés alatt pedig a spirituális utunk beteljesedését. A Bodywork mindkét területen segíti az előrehaladást. A fókusz a személyiség fejlesztése, hiszen ez elengedhetetlen feltétele a spirituális fejlődésnek. Azon dolgozom, hogy a hozzám segítségért fordulóknak két irányt mutassak. A felnövésen keresztüli felébredés lehetőségét, tapasztalati úton szeretném a Bodywork segítségével megmutatni.

Mit tud adni a módszer?  A gyógyításon túl a flow megélése, az “itt és most”-ban időzés és a transzperszonális szintek megtapasztalása új irányokat tud mutatni a spirituális úton is.

Egy párhuzamos utazásra hívlak, ahol a felnövésben a testedben lenyomatot hagyott korábbi emlékeket dolgozzuk át, a felébredésben az elméd meghaladása történhet azon keresztül, hogy a módszer a tudatod tágulásán nyugszik. 

Visi Márton

Visi Márton

Integrál szemléletű önismereti mentor, bodywork csoportvezető, pszichodráma asszisztens, jógaoktató

Bővebben...

www.integralmentoring.hu  www.kiserlek.hu

A bodywork nekem út és kapcsolódás. Út befelé. Út az autentikusság felé. És út, mód a kapcsolódás felé. 

Hogy vagy magaddal Most. Hogy érzékeled magad, határaid, érzéseid? Amit tapasztalsz, az korlátoz, vagy látod tág lehetőségeit? Ha ezeket a kérdéseket fürkészed – kapcsolódsz.
Kapcsolódsz ahhoz, ami van, ahogy vagy, aki vagy. Éppen itten a mostban. S ez az origó – észlelem, hogy vagyok. És ebből kapcsolódom kifelé, ha a külső felé irányulok. Érzékelem az érintésem, érzékelem azt, ahogy hatok az érintésemmel, nézésemmel. Érzékelem magam, érzékelem a világot, érzékelem a másik (ember) valóságát. 
Fokozatosan megtanulod szabályozni, ahogyan kapcsolatba lépsz, ahogyan kommunikálsz. Ez a hozzáállás határoz meg emberként, és segítő mentorként. Ebben kísérem a hozzám fordulókat, egyéneket, párokat.
Csoportjaimon rendre megcsillan a humor, a játék, és hogy lehet korrigálni, másként is újraélni. Ezáltal újra írni a régit: mintát, módot, kapcsolatot.

Jó élni!

 

Göncz Diána

Göncz Diána

Bodywork csoportvezető asszisztens, kommunikációs szakember

Bővebben...

Bodywork csoportvezető asszisztens, kommunikációs szakember, a Bodywork Egyesület kommunikációs felelőse
Holló Ági

Holló Ági

HR tanácsadó, coach, Bodywork csoportvezető asszisztens

Bővebben...

HR szakemberként több, mint 10 éve foglalkozom szervezetek, vezetők és kollégák támogatásával. Saját vezetői és önismereti utam kapcsán az elmúlt 5 évben egyre inkább előtérbe került szakmai érdeklődésemben az emberek fejlesztése, ezért először tréneri, majd coach, csoport és teamcoach és bodywork asszisztensi végzettséget szereztem. Az önismeretben nagyon nagy hatással volt rám a testtel, mozgással, nonverbális térben átélt tapasztalás, ezért a bodywork örökre elrabolta a szívemet. Szeretek kipróbálni új dolgokat, például a bodywork-öt kombinálni klasszikus fejlesztési módszerekkel.

Hiszek a fejlődésben, és abban, hogy akkor lehetünk igazán szabadok és önazonosak szakmailag és emberileg egyaránt, ha rálátunk mintáinkra, és ezáltal tudatosan tudunk reagálni a minket érő hatásokra. Fejlesztő és segítő szakemberként ebben segítem a hozzám fordulókat, hogy az itt és mostban, teljes figyelmemet és nyitottságomat odaadva megnyílhassanak az őket leginkább foglalkoztató, vagy éppen akadályozó témákban, és ezáltal elmozdulhassanak a számukra vágyott irányba.

Pál Gergely

Pál Gergely

Bodywork csoportvezető asszisztens

Bővebben...

2004 táján egy betegség megjelenése késztetett arra, hogy a világról alkotott véleményem 180 fokot forduljon. Elkezdtem belátni amögé, aminek mérőszáma és mértékegysége van, elkezdtem meglátni valami finomabbat, észrevétlenebbet, és egyben sokkal erőteljesebbet és áthatóbbat is. Azóta tart az önismereti utam, amit egyre tudatosabban követek, tán ez a legfontosabb abban, hogy másoknak is tudjak segíteni. Látni azt, ami éppen van. Tarsolyomban helyet kap az integrál szemlélet, a jóga, a testtudat, az imaginatív képek világa és a Bodywork komplexitása. A Bodyworkben pedig az új élet lehetősége, az újjászületés, a kapcsolódás önmagamhoz, az érzelmeimhez, férfiasságomhoz, stabilitásomhoz és az erőmhöz.
Bennó Zsuzsa

Bennó Zsuzsa

Integrál személyiségfejlesztési tanácsadó, mediátor, Bodywork csoportvezető

Bővebben...

Mindig is szerettem kipróbálni, felfedezni, megismerni új dolgokat. Kíváncsian a saját tapasztalásaimon keresztül megismerni a világot. Azt hittem el, amit én a saját bőrömön keresztül tapasztaltam. Hát a bodywork pont ilyen. Biztonságos meghitt környezetben vethettem bele magam a tapasztalásaimba. És hát elhiheted, tapasztaltam fájdalmat, könnyeket, örömet, boldogságot, szeretetet, biztonságot, dühöt, félelmet, erőt, vágyat. És legfőképpen kapcsolatot. Kapcsolatot saját magammal, és kapcsolatot a társaimmal. Hosszú táncos múltra visszatekintve mindig is fontos volt nekem a zene, és a zenébe feledkezve a testemmel sokszor jobban ki tudtam magam fejezni, mint szavakkal. A bodyworkben ezt szeretem a legjobban, hogy pont ott, pont úgy lehetek, ahogy vagyok. Sok felismerést, változást, rengeteg témám megdolgozását adta nekem a bodywork. És a szabad kísérletezés, felfedezés örömét is; Önmagam folyamatosan táguló belső világának felfedező kalandját élem itt is, ebben is. A csoportok vezetésekor mindig újra és újra megbizonyosodom a módszer hatékonyságáról és igazáról.

Dr. Szabó Nikolett

Dr. Szabó Nikolett

Háziorvos, Bodywork csoportvezető, Pszichodráma asszisztens, integrál szemléletű önismereti kísérő, Lomi Lomi Nui masszőr

Bővebben...

2011 óta foglalkozom intenzíven önismerettel, a megfogható és a szavak mögötti lényegiség, forrás keresésével. Ami az utóbbi években intenzíven foglalkoztat, hogy hogyan lehet a terápiákon, csoportokban, más tudatállapotokban tapasztalt, felismert, megnyílt tudást, ismeretet a realitásba, a valós kapcsolatokba integrálni. Hogyan tud az elme és a szív egy közös hullámban, egy termékeny útban találkozni.
Wojniczky László

Wojniczky László

Önismereti mentor, Bodywork csoportvezető

Bővebben...

A bodywork módszer számomra a jelenlétet, a kapcsolatot és a biztonságos teret jelenti, ahol a testünkben őrzött mintáinkhoz és működésünket meghatározó lenyomatokhoz férünk hozzá az “itt és mostban”, szavak nélkül.

Önismeret és önmegvalósítás: felismerni azt, ami van, tudatosítani és megváltoztatni. Egyhegyű figyelemmel és szeretettel kísérlek téged belső világod felfedezésére a módosult tudatállapotokban való önismereti utad és munkád során, akár a pokol, akár a mennyek kapui nyílnak épp számodra. Veled vagyok és segítelek hogy személyiséged fejlődésében és spirituális növekedésedben egyensúly és harmónia legyen.

Göndör Nóra

Göndör Nóra

Coach, pszichológus és pszichodráma asszisztens, családterapeuta, Bodywork csoportvezető asszisztens

Bővebben...

A lényeg a kapcsolat, kapcsolódás. A valódi kapcsolat önmagunkkal, másokkal gyógyít.
 
Malina Zoltán

Malina Zoltán

Bodywork csoportvezető asszisztens, Pszichodráma asszisztens, sales tanácsadó

Bővebben...

Bodywork csoportvezető asszisztens, Pszichodráma asszisztens, kvantum érintő és pszichotronikus, sales tanácsadó
Polgár Gabriella

Polgár Gabriella

Integrál önismereti mentor, Bodywork csoportvezető asszisztens, masszőr

Bővebben...

A testünk mindenre emlékszik, ami ebben az életünkben velünk történt/történik. A bodywork módszerrel a testben tárolt lenyomatokat, elfelejtett érzeteket, megéléseket tudjuk újra a tudatába emelni és dolgozni velük. Idővel, ezen ránk rakódott rétegek letisztitása és gyógyítása során egyre közelebb kerülünk ahhoz a maghoz, akik valójában vagyunk.

Az egyesületi közgyűlések meghívói és az egyesület éves beszámolói
2020-ban

Az egyesületi közgyűlések meghívói és az egyesület éves beszámolói
2019-ben

Az egyesület alapszabálya és az alakuló közgyűlés jegyzőkönyve