A természet bennem él

25okt(okt 25)10:0027(okt 27)17:00A természet bennem él3 napos elvonulás a Bodywork Egyesület és a LibriCo szervezésébenFelsőtold, Farkaskútvölgy CsoportvezetőFekete GyöngyiFiák Rebeka

Esemény részletei

Időpont: 2024. október 25-27.
Helyszín: Farkaskútvölgy, Felsőtold

1. Mire hívunk?

Hívunk, hogy tapasztald a természetet és benne önmagad, hogy a természetben létezés által közelebb kerülhess lényed eredendő állapotához. Az elvonulás során Bodyworkkel és a természetbeni tapasztalati tanulással fedezzük fel a bennünk rejlő tartalmakat, és azok útját. Ehhez segítségünkre lesz az a gyönyörű környezet, ahol különböző folyamatokon keresztül, a természet elemeivel tudatosan dolgozva kapcsolódunk saját témáinkhoz. Abban segítünk téged, hogy megéld az elmélyült nyugalmat, és a szerepeket, elvárásokat lerakva bontakoztasd a kreatív, intuitív éned – hogy ráébredj arra, aki valójában vagy.

2. Mire számíthatsz?

~ Kapcsolódás a bennünk élő és körülöttünk lévő természethez az outdoor tapasztalati tanulás módszertanának elemeivel

A természetben „levést” mindenféle plusz mesterséges cselekvés nélkül tapasztalhatod. Visszaviszünk a gyökerekhez: oda, abba az állapotba, ahol láthatod azt, ami sosem vált, különült el. Csak úgy, mint az erdőben a gyökerek, amelyek összekapaszkodnak, a gombák, amelyek összekötik és táplálják őket, az eső és napfény, amely élteti a rendszert – minden egy nagy élő organizmus része. Ebben a nagy kerek-egész rendszerben van lehetőséged arra, hogy felfedezd a helyed, a szereped, az utad, és hogy egyszerűen tapasztald a születő friss pillanatot és benne azt, hogy ki is vagy te valójában.

Eszköztárunk elemei a természetterápiás irányzatokból merítenek, amelynek segítségével közelebb viszünk téged a vadon élő élővilághoz, és az abban elfoglalt helyedhez.

~ Bodywork

Az elvonulás alatt a Nonduális Bodywork testtudati önismereti módszer szemléletét és elemeit használjuk, tapasztaljuk a különböző kinti és benti folyamatok során. Nonverbális eszközökkel, testünk, érzelmeink és tudatunk jelzéseire és üzeneteire figyelve kapcsolódunk önmagunkhoz, társainkhoz és a természethez egyaránt.
Testből kiindulva, mozgáson keresztül tapasztalhatod a saját természeted, jelened az adott pillanatban. Ki vagy te, amikor születik a mozdulat? Amikor rácsodálkozol a friss pillanatban rejlő lehetőségeidre? Amikor nekiindulsz, hogy meglépd, megtapasztald, és amikor figyeled, várod, engeded, hogy a környezet hasson rád? És mi történik akkor, amikor a szabad ég alatti természeted létezésébe merülve tapasztalod önmagad?

3. Tervezett programbontás

Péntek – Megérkezés, természetre hangolódás

10.00-11.00: Szobák elfoglalása, ismerkedés az élő helyszínünkkel
11.00-12.30: Természetbe érkezés – Bodywork a természetben
12.30-14.00: Ebéd
14.00-17.00: Bodywork
17.30-19.00: Természetben merülés
19.00-20.00: Vacsora

Szombat – „A természet bennem él, és benne ringok én”

9:00-10:00: Reggeli
10:00-12:30: Bodywork
12:30-14:30: Ebéd
14:30-16:00: Bodywork a természetben
16:30-17:30: A természet szimbólumai
18:00-19:00 Bodywork
19:00-20:00 Vacsora
20:00-21:30 Esti meglepetés a csillagok alatt

Vasárnap – Szelíd lecsendesedés, lezárás

9:00-10:00: Reggeli
10.00-11.30: Bodywork
11.30-13.00: Ebéd
13:00-13:30: A fák bölcsessége
13.30-16.00: Bodywork
16:00-17:00: Zárókör és búcsúzás

Az önismereti program végleges formája változhat, ha úgy ítéljük meg, hogy másik program jobban támogatná a kibontakozó folyamataitokat.

4. Hogyan tudsz jelentkezni?

A jelentkezési lapot itt találod: https://forms.gle/CkCGCgbYFjFar9Dr9

Jelentkezésed után felvesszük veled a kapcsolatot, hogy egy rövid online beszélgetésen találkozzunk és megismerjük egymást.

Maximális létszám: 15 fő.

Időpont: 2024. október 25–27.

Helyszín: Farkaskútvölgy, Felsőtold

Részvételi díj: 120 000 forint, amely tartalmazza a foglalkozások díját, a szállást 2 éjszakára, valamint a program három napjára vegetáriánus étkezést is. Speciális étkezési igényeidet, kérjük, a jelentkezési űrlapon jelezd!

Előleg: 50 000 forint, amit a jelentkezés és a közös beszélgetés után tudsz befizetni, ezzel biztosítva helyed a hétvégén. Az előleg lemondás esetén nem visszatérítendő.

Az elvonulást vezetik:

Fiák Rebeka
Segítő szakember
Outdoor, kaland- és vadonterápiás tréner
Bodywork csoportvezető asszisztens

Varga Zsófia
Szervezetfejlesztő
Outdoor kaland- és vadonterápiás eszközökkel dolgozó tréner, túravezető
Művészetterápiás eszközökkel dolgozó Life- és Art coach

Fekete Gyöngyi
Bodywork csoportvezető asszisztens
TRE® provider, Somatic Experiencing® Képzésben lévő kezdő szintű hallgató

Kapcsolat:
E-mail: gyongyreb.bodywork@gmail.com
Telefonszám: Fiák Rebeka +36203698832, Varga Zsófia +36203485182

Várunk szeretettel,
Rebi, Zsófi, Gyöngyi

Az elvonulás a Bodywork – Nonduális Önismeret Egyesület és a LibriCo közös szervezésében valósul meg. A Bodywork – Nonduális Önismeret Egyesület képviseletében Fiák Rebeka és Fekete Gyöngyi Bodywork csoportvezető asszisztensek a programtervben „Bodywork” és „Bodywork a természetben” foglalkozásként feltüntetett programelemek megvalósításáért vállalnak felelősséget, továbbá hatáskörükbe tartozik a szállás és az étkezés biztosítása is.

A LibriCo képviseletében Varga Zsófia, outdoor kaland- és vadonterápiás eszközökkel dolgozó tréner a következő programelemek megvalósításáért vállal felelősséget: „Természetben merülés”, „A természet szimbólumai”, „A fák bölcsessége”. A résztvevők tudomásul veszik jelentkezésükkel, hogy az esemény közös szervezésben valósul meg és megismerték a szervezők közötti feladatmegosztást.

A Bodywork módszerről:
A Bodywork egy testből kiinduló csoportos önismereti módszer, mely lehetőséget ad arra, hogy közelebb kerülj az itt és most teljességéhez, közelebb kerülj önmagadhoz. Tudatos jelenlét a testen keresztül a pillanatban, a térben, az énben és a kapcsolódásban. Bár csoportfolyamatban veszel részt, mégis mindenki főszereplő, s a saját egyéni folyamatában halad, a saját ritmusában.
Bővebben itt olvashatsz róla.

A Szervezőkről:
Az eseményt a Bodywork – Nonduális Önismeret Egyesület hagyta jóvá. A csoportot vezetők részt vettek az Egyesület képzési rendje szerinti min. 3 éves módszertani képzésben, amelynek végén tanúsítvány szereztek, továbbá jelenleg is egyesületi tagok.
Kövess minket itt is:
Facebook: https://www.facebook.com/bodywork.hu
Instagram: https://www.instagram.com/bodywork_azelettanca/

Időpont

október 25. (Péntek) 10:00 - október 27. (Vasárnap) 17:00

Helyszín

Felsőtold, Farkaskútvölgy

Csoportvezető

Fekete Gyöngyi

Bodywork csoportvezető asszisztens

Tudj meg többet

Fiák Rebeka

Bodywork csoportvezető asszisztens, segítő szakember

Tudj meg többet

Hozzászólás írása

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük