Az Élet és a Halál arcai

17nov(nov 17)10:0019(nov 19)18:00Az Élet és a Halál arcai3 napos intenzív hétvégeBudapest, Rákóczi út, 1088 Budapest, Rákóczi út CsoportvezetőDr. Danázs BarbaraDr. Dudás Mária

Esemény részletei

Időpont: 2023. november 17-19. (péntek-vasárnap)
Helyszín: Budapest, Felkelő Nap Háza 1072 Bp., Rákóczi út 36.
Vezetők:
Dr Danázs Barbara orvos, integrál önismereti mentor, Bodywork csoportvezető
Dr Dudás Mária orvos, pszichoterapeuta, Bodywork csoportvezető asszisztens

“ Vedd egybe életed-halálod – a teljesség legyél te magad.”
(Weöres Sándor)

A legnagyobb életerő a halál tudata. Elménk az életet határok közé szorítva éli meg, véges időintervallumban a születés és a halál között. Ebből logikusan következne, hogy az életet értékként, rendkívüli kincsként éljük meg, mégsem ez történik. Feladatok és problémák sorozataként tapasztaljuk a létet, és ezzel kilúgozzuk a lényeget. Nem engedjük a sejtjeinkig hatolni a létezést, annak minden árnyalatával együtt. Ennek egyik oka, hogy ránézünk ugyan a születésre, de nem nézünk rá a halálra.

A halált igyekszünk eltávolítani magunktól, a távoli jövőbe tesszük. Mintha sosem jönne el. Ha felbukkan a tudatunkban, eltoljuk magunktól. Az embert sokszor csak a halállal való találkozás – a saját halálközeli állapota, vagy a hozzá közel állók halála – döbbenti rá az élet és az ismételhetetlen egyedi személyiség csodájára és értékére.

Ebben a csoportban arra hívunk, hogy megtapasztaljuk az itt és a mostban, hogy minden pillanatban az életben és a halálban is VAGYUNK. A halál folyamatosan jelen van az életben. Történik, nem pusztán az ember “dimenzióváltása”.

A csoportban lehetőséged lesz arra, hogy több nézőpontból ránézz, hogyan van mindez benned. Ennek eredményeként csökkenhet a halálfélelmed, az élet megélése intenzívebbé válhat. Megérkezhetsz egyfajta középpontba, ahonnan könnyebben rábízhatod magad az élet-halál körforgására.

A csoport zárt, 3 napos, péntek reggeltől vasárnap délutánig tart.
A zárt csoport azt jelenti, hogy elköteleződsz erre az időre, vállalod a folyamatos részvételt minden nap.

A csoportban Bodywork technikával dolgozunk. Erről a módszerről itt tájékozódhatsz.

A csoportot 10 jelentkezővel indítjuk el, a maximális létszám 16.

A 3 napos csoport ára 90 000 Ft.

A díj tartalmazza a helyszín költségeit és a szakmai munka árát. Nincs benne a szállás, utazás, étkezés. Ha vidékről jössz, megoldható, hogy a csoport helyszínén aludj 3500 Ft/éj felárral.

A csoportba való jelentkezés előfeltétele 20 óra Bodywork sajátélmény a Bodywork Egyesület által szervezett csoportokban, vagy egyéb 20 óra tánc- és mozgásterápiás sajátélmény. Jelentkezésed elfogadását egy interjú előzi meg, amelynek időpontját e-mailben egyeztetjük. Ha mindhárman a közös munka mellett döntünk, a helyedet a csoporton 45.000 Ft regisztrációs díj megfizetésével biztosíthatod.

Jelentkezés, további információ: barbimarcsicsoportok@gmail.com

Danázs Barbara: +36 70 519 2582
Dudás Mária +36 30 200 6496

A Szervezőkről:
A csoportot a Bodywork – Nonduális Önismeret Egyesület hagyta jóvá. A csoportot vezetők részt vettek az Egyesület képzési rendje szerinti min. 3 éves módszertani képzésben, amelynek végén tanúsítvány szereztek, továbbá jelenleg is egyesületi tagok.

Kövess minket itt is:
Facebook: https://www.facebook.com/bodywork.hu
Instagram: https://www.instagram.com/bodywork_azelettanca/

Szeretettel várunk!
Danázs Barbi, Dudás Marcsi

Időpont

november 17. (Péntek) 10:00 - november 19. (Vasárnap) 18:00

Helyszín

Budapest, Rákóczi út

1088 Budapest, Rákóczi út

Csoportvezető

Dr. Danázs Barbara

orvos, integrál önismereti mentor, Bodywork csoportvezető
+36 70 519 2582

Tudj meg többet

Dr. Dudás Mária

orvos, pszichoterapeuta, Bodywork csoportvezető
+36 30 200 6496

Tudj meg többet

Hozzászólás írása

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük