Biztonság

13júl(júl 13)10:0014(júl 14)17:00BiztonságKétnapos műhelyBudapest, Astoria CsoportvezetőFöldi NóraKálmán Móni

Esemény részletei

Hogyan találod meg az érzelmi, fizikai, kapcsolati biztonságot?

Hol keresed azt? A saját belső valóságodban vagy magadon kívül?

Vállalsz-e érzelmi kockázatot fontos emberi kapcsolataidban akkor is, ha ez nehéz számodra?

Megmutatod vagy inkább elrejted valódi gondolataidat, érzéseidet?

Tiszteletben tartod-e a saját biztonságos határaidat vagy lebontod azokat, hogy mások igényeinek megfelelhess?

Észreveszed-e azokat a helyzeteket, amelyek veszélyeztetik biztonságodat?

Képes vagy-e megnyugtatni önmagadat, ha a belső egyensúlyodból kibillensz?

Támasz vagy saját magadnak és másoknak?

A belső biztonság témájára épülő Bodywork önismereti munka arra hív, hogy ne az automatikus idegrendszeri válaszokat – harc, menekülés, lefagyás – válaszd, hanem a biztonsággal kapcsolatos megéléseid testi, érzelmi és gondolati tudatosításán keresztül képessé válj arra, hogy tartósan megteremtsd a saját belső biztonságot.

A Bodywork önismereti munka során megtartó teret biztosítunk ahhoz, hogy megfigyelhesd a biztonság- vagy épp a biztonságvesztés tapasztalatát kísérő testi reakciókat, érzelmi válaszaidat és az ezeket kísérő hiedelmeidet. A fokozatos magadra hangolódás elősegíti azt, hogy azonosíthasd a biztonságból történő kibillenés gyökérokait, hatásait, valamint egyre inkább megtaláld azokat a tudati réseket, amelyek már nem aktiválják a benned élő, régi narratívát.

A Bodywork módszer abban segít, hogy a tudatos test- és elmeszintű jelenlét gyakorlásával olyan erőforrásokat építhess, amelyek lehetővé teszik azt, hogy biztonságban és saját ritmusodban tapasztalhasd meg pillanatnyi reakcióidat anélkül, hogy bírálnád vagy elutasítanád azokat.
Ez a megfigyelő tudatosság és elfogadás azt eredményezi, hogy nehéz érzéseid könnyebben kezelhetővé válnak, nő benned az az elfogadás és az önmagad iránti szeretet, ami aztán segít megtalálni az utat a belső béke, az együttérzés és autentikus élet felé.

A pillanat frissességében más, nem megszokott módokon juthatsz el felismerésekig, mintázatokig és mozdulhatsz el olyan megoldások irányába, amelyek a teljesebb, önazonosabb életed felé visznek.
Minden Bodywork csoportban bejelentkező körrel indítunk és zárókörrel fejezzük be a gyakorlást. A csoportfolyamatok közben is adunk teret annak, hogy fontos gondolataidat, érzéseidet, megéléseidet szavakkal is megfogalmazhasd és ilyen módon is tudatosíthasd. A verbális és a testből induló, non-verbális önismereti módszerek, tudatállapotok így érnek össze és alkothatnak egy egészet Benned.

Fontos számunkra az, hogy a csoportjainkban egyértelmű, biztonságos kereteket teremtsünk a résztvevők számára, így csoportjaink csoporttitokkal működnek.
A csoport elfogadó, biztonságos közegében merülhetsz el magadban, belső világodban és kapcsolódhatsz tudattalanod mélységeihez. A térben veled együtt mások is mozdulnak, így a csoport megtartó terében dolgozhatsz a saját magadhoz való kapcsolódással és fontos emberi kapcsolataiddal, majd tapasztalataidat beépítheted a saját életedbe.

Jelentkezés módja, feltételei:

Időpont: 2024. július 13-14. (szombat és vasárnap) 10:00-17:00
Helyszín: Budapest, VII. kerület, Astoria
Részvételi díj a két napra: 50.000 Ft.
Jelentkezésed után a helyedet a csoportban 20.000 Ft regisztrációs díj befizetésével tudod biztosítani. Bármilyen okból történő lemondás esetén a regisztrációs díj összegét nem áll módunkban visszatéríteni.
A helyek biztosítása a befizetések sorrendjében történik.

Jelentkezni az alábbi email címen tudsz: testmunka.kapcsolodj@gmail.com

A részvételhez nem szükséges a módszertan előzetes ismerete és előzetes felkészülés, mindössze kényelmes ruha az üléshez, mozgáshoz és a folyamatokhoz (lesz lehetőséged átöltözni). A műhely során rövid szünetet/szüneteket is tartunk, egy nagyobb ebédszünettel.

A Szervezőkről:
Az eseményt a Bodywork – Nonduális Önismeret Egyesület hagyta jóvá. A csoportot vezetők részt vettek az Egyesület képzési rendje szerinti min. 3 éves módszertani képzésben, amelynek végén tanúsítvány szereztek, továbbá jelenleg is egyesületi tagok.
Kövess minket itt is:
Facebook: https://www.facebook.com/bodywork.hu
Instagram: https://www.instagram.com/bodywork_azelettanca/

​​Csoportvezetők:
Földi Nóra Bodywork csoportvezető, pszichodramatista, jógaoktató, ICF coach
Kálmán Móni Bodywork csoportvezető, család- és párterapeuta

Szeretettel várunk,

Móni és Nóra
testmunka.kapcsolodj@gmail.com
testmunka.hu

Időpont

július 13. (Szombat) 10:00 - július 14. (Vasárnap) 17:00

Helyszín

Budapest, Astoria

Csoportvezető

Földi Nóra

Bodywork csoportvezető asszisztens, pszichodramatista, coach (ICF), jógaoktató, integratív családállítás csoportvezető
https://testmunka.hu/

Tudj meg többet

Kálmán Móni

család- és párkonzulens, Bodywork csoportvezető

Tudj meg többet

Hozzászólás írása

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük