Bodywork bemutató csoport Egerben

25febr15:0018:00Bodywork bemutató csoport Egerbena Csoda az Élet zárt csoport bemutató csoportjaEger, Lollok-Ház, Sas út 5-7 CsoportvezetőVeréb Szandra

Esemény részletei

Csoda az Élet… amikor jelen vagyok. Ahogy látom gyönyörű mintázatait létrejönni a világban, magamban, a természetben. Látom tükröződni magamat a világban és a világot bennem. Amikor megtalálom a békét magamban, egy másik szempárban és egyszerűen csak felszabadultan, örömtelien játszom vagy épp elmerülök egy érintésben… Amikor olyan kerek, olyan egyben van minden – kerek egész, egészség van. Egyszerűen minden csak van. Van, ahogy van és ez így van jól. És ez gyönyörű. Gyönyörű látni és érezni, tapasztalni, hogy élek. Jöhet bármi, mert elég erős vagyok, hogy átéljem a tapasztalást. Élhet az Élet általam.

Ide hívlak most ebben a csoportban, hogy visszatérjünk önmagunk legtisztább, legártatlanabb és mégis a legbölcsebb rétegünkhöz és megtapasztaljuk együtt az Élet csodáit.

Ez az alkalom a március 10-én induló Csoda az Élet bemutató csoportja.

IDŐPONT:
2024. február 25. 15:00-18:00 óra között, ahol előzetesen kipróbálhatod a módszert. (Ez nem része a zárt csoport óraszámnak.)

HELYSZÍN: Eger, Lollok-ház.

RÉSZVÉTELI DÍJ: 8.000 Ft

JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ: 2024. február 15., a jelentkezési lap kitöltése után egy beszélgetésre hívhatlak, ahol megismerkedünk és felteheted kérdéseidet. A jelentkezésed 8.000 Ft előleg befizetésével válik véglegessé.

CSOPORTVEZETŐ: Veréb Szandra – Bodywork csoportvezető és kiképző, Integrál önismereti tanácsadó, családállító, dúla

JELENTKEZÉS ÉS TOVÁBBI INFÓ: https://www.verebszandra.hu/bodywork-csoport

A BODYWORKRŐL​
Ez egy olyan csoportos önismereti módszer, ahol a test, a mozgás és az érintés a fő eszközünk. A testérzetek tudatosítása, a szabad, spontán mozgás felszabadítása, és az érintés segít megérkezni a gondolatok világából a közvetlen érzékszervi tapasztalásba, az “Itt és Most”-ba.
Ezáltal lehetőségünk nyílik felismerni és túllépni a berögzült, sokszor szenvedést okozó mintáinkon, kapcsolódási formáinkon, így egy szabadabb, autentikusabb, valódi önmagunkkal azonosabb élet felé mozdulhatunk el. Nonduális szemléletünk tükrében pedig arra is adódhat tér, hogy valódi Önmagunk tágabb aspektusába is bepillantsunk, a mindent átható és magában foglaló EGYségbe.
Bővebben: https://www.verebszandra.hu/bodywork-csoport

A Szervezőről
Az eseményt/csoportot a Bodywork – Nonduális Önismeret Egyesület hagyta jóvá. A csoportot vezető részt vett az Egyesület képzési rendje szerinti min. 3 éves módszertani képzésben, amelynek végén tanúsítvány szerezett, továbbá jelenleg is egyesületi tag.

Kövess minket itt is:
Facebook: https://www.facebook.com/bodywork.hu
Instagram: https://www.instagram.com/bodywork_azelettanca/

Időpont

február 25. (Vasárnap) 15:00 - február 25. (Vasárnap) 18:00

Helyszín

Eger, Lollok-Ház

Sas út 5-7

Csoportvezető

Veréb Szandra

Bodywork kiképző és csoportvezető, Integrál szemléletű önismereti tanácsadó, családállító, dúla, orientális táncos
+36306564227

Tudj meg többet

Hozzászólás írása

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük