Bodywork csoport Pároknak

16márc16:3020:30Bodywork csoport Pároknak7 alkalmas zárt csoport pároknakBudapest, Lónyay utca CsoportvezetőKálmán MóniMárton Krisztián

Esemény részletei

7 alkalmas, zárt Bodywork csoport pároknak a Bodywork – Nonduális Önismeret Egyesület szervezésében

„(Milyen érvényes
lett arcom: két tenyered
zárójelében!)” -Fodor Ákos-

Olyan önismereti útra hívunk benneteket, amely során az egymás közötti párkapcsolati kommunikációban új értelmet nyerhet a figyelem, az érintés és az intimitás. Az együtt töltött minőségi időn túl testből induló gyakorlatokkal is mélyíthetitek, fejleszthetitek a párkapcsolati kötődést, és lesz lehetőségetek önálló célokért is dolgozni.

A stabil kötődés épp olyan alapfeltétel a harmonikus élethez, az egészséghez, mint a táplálék, a fizikai biztonság, az intimitás, a szexualitás és az pihenés. Amikor a kapcsolódás megtartó, nő a az életerőnk és az együttérzésünk saját magunk és mások felé, valamint csökken a szorongásunk.
A csoportban fókuszt kapnak az eredetcsaládból hozott kötődési minták, a tanult konfliktuskezelési módok és ezek tudatosítása, érzékelése és megváltoztatásának lehetséges módjai is.

A Bodywork módszerről

A Bodywork olyan csoportos önismereti módszer, ahol a fő fókusz a jelen pillanatban megjelenő közvetlen érzékszervi tapasztaláson és annak tudatosításán van. A Bodywork terekben zajló folyamatok során lecsökkentjük a szavakat, és táncba hívjuk a szabad mozgást, az érintést és a tudatos jelenlétet. A beszélgető, kognitív önismereti munka mellett, itt a testet használjuk arra, hogy megmutassa vágyainkat, igényeinket, legigazabb történetünket és azt, ahogyan a külvilágra reagálunk.

Minden Bodywork csoportban nyitókörrel indítunk és zárókörrel fejezzük be az alkalmakat. A csoportfolyamatok közben is adunk teret a kognitív feldolgozásnak, hogy fontos gondolataidat, érzéseidet, megéléseidet szavakkal is megfogalmazhasd és ilyen módon is tudatosíthasd. A verbális és a testből induló, non-verbális önismereti módszerek, tudatállapotok így érnek össze és alkothatnak egy egészet Benned.

Rólunk

Fontos számunkra az, hogy csoportjainkban egyértelmű, biztonságos kereteket teremtsünk a résztvevők számára, melynek egyik alapvető része a csoporttitok.
A csoport elfogadó, biztonságos közegében merülhetsz el magadban, belső világodban és kapcsolódhatsz tudattalanod elérhető részéhez.

A térben veled együtt mások is mozdulnak, így a csoport megtartó terében dolgozhatsz a saját magadhoz és párodhoz való kapcsolódással és fontos emberi kapcsolataiddal, majd az így szerzett tapasztalataidat hasznosíthatod a hétköznapokban.

A csoportban alkalmazott módszerek: páros és csoportos Bodywork gyakorlatok; légzéstechnikák, tudatos jelenlét gyakorlatok, érintés. A folyamatokat zene kíséri, ami arra hivatott, hogy mélyítse a belső megélést.

A csoport kerete, részletei

Időpontok:
2023. március 16., 30., április 13., 27., május 11., 25., június 8. (16:30-20:30h)

Részvételi díj: 36.000 Ft/pár/alkalom

Helyszín: Budapest, Lónyay utca

Jelentkezés és praktikus információk:

A korlátozott létszám miatt a csoportban a helyeteket az első alkalom befizetésével biztosíthatjátok.
1 héten belül történő lemondás esetén a befizetett összeget nem áll módunkban visszatéríteni.

Ha még nem jártál nálunk csoportban, jelentkezésed elfogadását egy rövid, online beszélgetés előzi meg, amelynek időpontját e-mailben egyeztetjük veled. A beszélgetés során megismerkedünk, felteheted kérdéseidet is.

A részvételhez nem szükséges a módszertan előzetes ismerete és előzetes felkészülés, mindössze kényelmes ruha az üléshez, mozgáshoz és a folyamatokhoz (lesz lehetőséged átöltözni). Az alkalom során több rövid szünetet is tartunk.

Jelentkezés
https://bit.ly/bodywork_paroknak
A Szervezőkről

Az eseményt/csoportot a Bodywork – Nonduális Önismeret Egyesület hagyta jóvá. A csoportot vezetők részt vettek az Egyesület képzési rendje szerinti min. 3 éves módszertani képzésben, amelynek végén tanúsítványt szereztek, továbbá jelenleg is egyesületi tagok.

A csoportot kísérik:
Kálmán Móni Bodywork csoportvezető, család- és párkonzulens

Márton Krisztián Bodywork csoportvezető-jelölt, pszichodráma csoportvezető-jelölt, integratív tanácsadó
Várunk szeretettel:

Krisztián és Móni

Ha kérdésed van:

bodywork.csoport@gmail.com
Jelentkezés:
https://bit.ly/bodywork_paroknak

Időpont

március 16. (Csütörtök) 16:30 - március 16. (Csütörtök) 20:30

Helyszín

Budapest, Lónyay utca

Csoportvezető

Kálmán Móni

család- és párkonzulens, Bodywork csoportvezető

Tudj meg többet

Márton Krisztián

Bodywork csoportvezető-jelölt, pszichodráma csoportvezető-jelölt, integratív tanácsadó

Tudj meg többet

Hozzászólás írása

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük