Elengedés

03ápr17:0021:00Elengedés7 alkalmas zárt Bodywork csoportBudapest, Jászai Mari tér CsoportvezetőGöndör NóraKálmán Móni

Esemény részletei

7 alkalmas, zárt Bodywork csoport a Bodywork Nonduális Önismeret Egyesület szervezésében

Tapasztalhatod, ahogyan a régi minta a felszínre jön…
Észreveheted azt is, ahogyan új módon reagálsz rá…
Belelélegezhetsz a változásba…

Az elengedés engedély arra, hogy az élet a maga teljességében bontakozhasson ki, miközben felfüggesztjük a ragaszkodást azzal kapcsolatban, hogy mit is szeretnénk.
Az elengedés annak a szabadsága, hogy nem írjuk elő, minek hogyan kellene történnie.

A Bodywork terekben minden pillanatban az elengedést gyakorolhatjuk, ahogyan a lélegzet, a mozdulat, az elsődleges testi érzetek, az érzelmi- és mentális folyamatok kifejeződhetnek és tudatosíthatóvá válhatnak.
Ha van olyan jelenség az életedben, ami már nem szolgál Téged és szívesen gyakorolnád az elengedés művészetét, akkor várunk csoportunkban.

A Bodywork önismereti módszer

Ha még nem próbáltál testből kiinduló önismereti módszert, akkor ez a csoport jó alkalom lehet arra is, hogy betekintést nyerj a Bodywork önismereti módszerbe, ahol a test közvetlen érzékszervi tapasztalását helyezzük fókuszba. Eközben együtt lehetőséget teremtünk arra is, hogy megérkezhess az itt és mostba. A Bodywork terekben elfogadást, biztonságot tapasztalhatsz, miközben a saját ritmusodban haladsz a saját belső folyamataiddal.

Tapasztalatunk szerint a tested és a tudatod az ilyen típusú térben úgy mozdulhat, ahogy az számodra a legigazabb. A folyamatban alkalmazott módszerek: egyéni, páros és kiscsoportos Bodywork gyakorlatok; relaxáció; légzéstechnikák, tudatos jelenlét gyakorlatok, lágy érintés, intuitív mozgás, szabadtánc. A mozdulatokat zene kíséri, ami arra hivatott, hogy mélyítse a folyamatokat. Nincsenek kötelező elemek, belső áramlásod megélése a fontos.

Bár maga a Bodywork nem verbális módszer, a műhely egésze során, különösen a bejelentkező- és zárókörökben interaktív kapcsolódásra is lehetőséged nyílik a társaiddal.

Kövess minket itt is:
Facebook: https://www.facebook.com/bodywork.hu
Instagram: https://www.instagram.com/bodywork_azelettanca/

A csoport kerete, részletei

Időpontok: 2023. április 3., 17.; május 1., 15., 29.; június 12., 26. (17-21h)
Helyszín: Budapest, Jászai Mari tér
Részvételi díj: 16.000 Ft/alkalom

A Szervezőkről

Az eseményt a Bodywork – Nonduális Önismeret Egyesület hagyta jóvá. A csoportot vezetők részt vettek az Egyesület képzési rendje szerinti min. 3 éves módszertani képzésben, amelynek végén tanúsítvány szereztek, továbbá jelenleg is egyesületi tagok.

Fontos számunkra az, hogy a csoportjainkban egyértelmű, biztonságos kereteket teremtsünk a résztvevők számára, így csoportjaink csoporttitokkal működnek.
A csoport elfogadó, biztonságos közegében merülhetsz el magadban, belső világodban és kapcsolódhatsz tudattalanod mélységeihez. A térben veled együtt mások is mozdulnak, így a csoport megtartó terében dolgozhatsz a saját magadhoz való kapcsolódással és fontos emberi kapcsolataiddal, majd tapasztalataidat beépítheted a saját életedbe.

Jelentkezés módja, feltételei

Ha még nem jártál nálunk csoporton, jelentkezésed elfogadását egy online beszélgetés előzi meg, amelynek időpontját e-mailben, előre egyeztetjük veled. A beszélgetés során megismerkedünk, felteheted kérdéseidet, és dönthetsz arról, hogy csatlakozol-e a csoporthoz.

A részvételhez nem szükséges a módszertan előzetes ismerete és előzetes felkészülés, mindössze kényelmes ruha az üléshez, mozgáshoz és a folyamatokhoz (lesz lehetőséged átöltözni). Az alkalmak során több, rōvid szünetet is tartunk. Kérjük, hogy az étkezésedről magad gondoskodj!

FONTOS! A Facebook eseménynél az “ott leszek”/going szándék nem minősül jelentkezésnek.

Az első alkalom nyitott, melynek során megtapasztalhatod a módszert, ezután a csoport zárt csoportként él tovább.
A korlátozott létszám miatt a csoportban a helyedet az első alkalom (16.000 Ft) befizetésével biztosíthatod. Lemondás esetén a befizetett összeget nem áll módunkban visszatéríteni.

A csoportot kísérik

Göndör Nóra család- és párterápiás szakember, coach, Bodywork- és pszichodráma csoportvezető asszisztens

Kálmán Móni család- és párkonzulens, Bodywork csoportvezető
További információ: testmunka.hu

Jelentkezés e-mailben lehetséges: gondornora@gmail.com és moniqualman@gmail.com

Várunk szeretettel!
Nóra és Móni

Időpont

április 3. (Hétfő) 17:00 - április 3. (Hétfő) 21:00

Helyszín

Budapest, Jászai Mari tér

Csoportvezető

Göndör Nóra

család- és párterápiás szakember, coach, Bodywork- és pszichodráma csoportvezető asszisztens

Tudj meg többet

Kálmán Móni

család- és párkonzulens, Bodywork csoportvezető

Tudj meg többet

Hozzászólás írása

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük