Életre születni 2.0

25márc10:0017:30Életre születni 2.0100 órás, 11 alkalmas zárt Bodywork csoportBudapest, Rákóczi út, 1088 Budapest, Rákóczi út CsoportvezetőFöldi NóraKálmán Móni

Esemény részletei

Életre születni 2.0, 100 órás, zárt Bodywork önismereti csoport a Bodywork Nonduális Önismeret Egyesület szervezésében

11 alkalmas, 100 órás önismereti csoport, amely a Bodywork csoportvezetői képzés önismereti szakaszába beleszámít!

“Látni és hallani azt, ami bennem van — és nem azt, aminek lennie kellene. Elmondani azt, amit érzek és gondolok — és nem azt, amit mondanom kellene. Érezni azt, amit érzek — és nem azt, amit éreznem kellene. Kérni azt, amire szükségem van — és nem várni, várni, várni, amíg engedélyt kapok. Merni, hogy azt tegyem, amit szeretek — ahelyett, hogy mindig a biztosat választanám.” -Virginia Satir

Olyan önismereti útra hívunk, ahol újra felfedezheted és átkeretezheted a születésedtől az életed jelen pillanatáig meghatározó legfontosabb emberi témáidat és az ezekben tapasztalt nehézségeidet, viselkedési sémáidat.

Azért hozzuk létre az “Életre születni” Csoportot, hogy megérkezhess a saját életedbe, abba a biztos tudásba, hogy van jogod élni és itt lenni. A csoportban végzett önismereti munka során igent mondhatsz a saját szabad akaratodra, az erődre, a nem megélt érzéseidre és a határaidra. Mi pedig arra mondunk igent, hogy lehet az, ami a számodra a legigazabb!

Várunk, ha megszólítva érzed magad az alábbi témákban:

Úgy érzed, hogy még nem érkeztél meg a saját életedbe?
Nehéz számodra bizalmat, önbizalmat átélni?
Sokszor érzed úgy, hogy az akaratodat nem ér érvényesíteni?
Nem véded a határaidat, nehogy megbánts vagy elveszíts másokat?
A saját erőd megélése helyett inkább zsugorodsz, nehogy túl sok legyél a környezeted számára?
Inkább mások szükségleteire figyelsz, mint a sajátodéira?
Az életedben ugyanaz az élethelyzet ismétlődik és nem mozdulsz el a megoldás felé?
Szeretnéd átélni a felszabadult kapcsolódást magaddal és másokkal?
Ismerős számodra a szorongás és a testeddel, az érzéseiddel való kapcsolat hiánya?
Tōltôdésre, nyugvópontra vágysz?
Szeretnèl a fontos emberi kapcsolataiddal dolgozni?
Mélyebb önismeretre vágysz?
Egyszerűen csak kíváncsi vagy és kipróbálnád, hogyan hat Rád a Bodywork ōnismereti folyamat?

A csoport időtartama:

11 alkalom, 100 órás önismereti Bodywork csoport, amely a Bodywork csoportvezetői képzés önismereti szakaszába beleszámít. A csoport során lehetőség nyílik egyéni folyamatokra is.

Bodywork önismereti csoportmódszer:

A Bodywork egy olyan csoportos önismereti módszer, ahol a fókusz az itt és most folyamataiban megjelenő közvetlen érzékszervi tapasztalás és annak tudatosítása. A Bodywork terekben történő gyakorlás során elhagyjuk a szavakat és a testet, a szabad mozgást, az érintést és a tudatos jelenlétet hívjuk táncba.
A beszélgető, kognitív önismereti és terápiás formáktól eltérően itt a testet használjuk arra, hogy megmutassa legbensőbb, legigazabb történetünket saját magunkról és arról, ahogyan a megtestesült világban létezünk. Ezért is hisszük, hogy a Bodywork az élet, a létezés és a szabadság tánca.

A pillanat frissességében más, nem megszokott módokon juthatsz el felismerésekig, mintázatokig és mozdulhatsz el olyan megoldások irányába, amelyek a teljesebb, önazonosabb életed felé visznek.

Minden Bodywork csoportban bejelentkező körrel indítunk és zárókörrel fejezzük be a gyakorlást. A csoportfolyamatok közben is adunk teret annak, hogy fontos gondolataidat, érzéseidet, megéléseidet szavakkal is megfogalmazhasd és ilyen módon is tudatosíthasd. A verbális és a testből induló, non-verbális önismereti módszerek, tudatállapotok így érnek össze és alkothatnak egy egészet Benned.

Kövess minket itt is:

Facebook: https://www.facebook.com/bodywork.hu

Instagram: https://www.instagram.com/bodywork_azelettanca/

A Szervezőkről

Csoportvezetők:

Földi Nóra Bodywork csoportvezető, ICF coach, pszichodráma asszisztens, jógaoktató

Kálmán Móni Bodywork csoportvezető, család- és párkonzulens

Az eseményt a Bodywork – Nonduális Önismeret Egyesület hagyta jóvá. A csoportot vezetők részt vettek az Egyesület képzési rendje szerinti min. 3 éves módszertani képzésben, amelynek végén tanúsítvány szereztek, továbbá jelenleg is egyesületi tagok.

Fontos számunkra az, hogy a csoportjainkban egyértelmű, biztonságos kereteket teremtsünk a résztvevők számára, így csoportjaink csoporttitokkal működnek.

A csoport elfogadó, biztonságos közegében merülhetsz el magadban, belső világodban és kapcsolódhatsz tudattalanod mélységeihez. A térben veled együtt mások is mozdulnak, így a csoport megtartó terében dolgozhatsz a saját magadhoz való kapcsolódással és fontos emberi kapcsolataiddal, majd tapasztalataidat beépítheted a saját életedbe.

Jelentkezés módja, feltételei:

Ha még nem jártál nálunk csoporton, jelentkezésed elfogadását egy online beszélgetés előzi meg, amelynek időpontját e-mailben, előre egyeztetjük veled. A beszélgetés során megismerkedünk, felteheted kérdéseidet is.
A részvételhez nem szükséges a módszertan előzetes ismerete és előzetes felkészülés, mindössze kényelmes ruha az üléshez, mozgáshoz és a folyamatokhoz (lesz lehetőséged átöltözni). Az alkalmak során több, rōvid szünetet is tartunk. Kérjük, hogy az étkezésedről magad gondoskodj!

FONTOS! A Facebook eseménynél az “ott leszek”/going szándék nem minősül jelentkezésnek.
Az első alkalom nyitott, megtapasztalhatod a módszert, ezután a csoport zárt csoportként él tovább.

Időpontok: Időpontok: 2023. március 25., 26.; április 8. 22.; május 6., 20. 21.; június 3., 17.; július 1. 2. (10-17:30h)

Helyszín: Budapest, Rákóczi út

Részvételi díj: 18.000 Ft/alkalom
A korlátozott létszám miatt a csoportban a helyedet az első alkalom (18.000 Ft) befizetésével biztosíthatod. Lemondás esetén a befizetett összeget nem áll módunkban visszatéríteni.

További információ és jelentkezés:
https://testmunka.hu/
https://testmunka.hu/esemenynaptar

Jelentkezés emailben lehetséges: testmunka.kapcsolodj@gmail.com

Várunk szeretettel!
Nóra és Móni

Időpont

március 25. (Szombat) 10:00 - március 25. (Szombat) 17:30

Helyszín

Budapest, Rákóczi út

1088 Budapest, Rákóczi út

Csoportvezető

Földi Nóra

Bodywork csoportvezető asszisztens, pszichodramatista, coach (ICF), jógaoktató, integratív családállítás csoportvezető
https://testmunka.hu/

Tudj meg többet

Kálmán Móni

család- és párkonzulens, Bodywork csoportvezető

Tudj meg többet

Hozzászólás írása

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük