Életszenvedély

24febr(febr 24)10:0025(febr 25)18:00Életszenvedélykétnapos Bodywork műhelyBudapest, La Place Studió, Budapest, Szépvölgyi út 44 CsoportvezetőFekete GyöngyiKovács Szabina

Esemény részletei

Mit jelent számodra az, amikor szenvedéllyel éled az életed? Mi lehet a közös egy elsöprő érzelem megélésében, és abban, amikor belefeledkezel az arcodon legördülő esőcsepp érzékelésébe? Milyen az, amikor az intimitás áthatja a lényedet, azt, ahogyan magadhoz, és az adott pillanathoz kapcsolódsz? Amikor megnyitod magadat a létezésnek, és bensőségesen átéled azt, ami van – legyen az öröm, szomorúság, félelem, düh, vagy éppen meghatottság. Jelen vagy, élsz, tapasztalod az örömtelit és a fájdalmasat, a kinyílást és a szűkülést, akár egyszerre is, ugyanabban a pillanatban. Látod, és láttatod magadat, benne vagy, átéled.

Lehet, hogy jártál már itt, és tapasztaltad a kinyílás és a sérülékenység táncát. Kinyíltál, sérültél, fájtál, bezártál. Talán ismered a legszűkebb helyet is, ahonnan alig van kilátás. Amikor összedől minden, amikor elviselhetetlennek tűnik, amikor nincs kapaszkodó… amikor elérkezel oda, hogy egyszer csak széttárod a karod és azt mondod, “megadom magam… átadom magam, hogy lehessen az, ami lenni akar”. Arra a pontra, ahol megszülethet a valódi önátadás – egy kegyelmi állapot, amelyben egyszerre van jelen az elengedés puhasága és ereje, és amely talán át is lényegíti azt, ahogyan azután magaddal és az élettel kapcsolódsz. És az is lehet, hogy ez a kettő összeér, és ráébresz: te magad vagy az élet. És elkezdesz élni…

Várunk erre a műhelyre, ha már jártál önismereti csoportban, ismered a Bodywork módszerét és rendelkezel benne saját élménnyel. Hívunk, ha megszólít az életszenvedély mint az életben való bennsőséges jelenlét, és ha az életednek olyan szakaszában vagy, amikor kapcsolódsz a belső szikrádhoz, az életenergiádhoz, és keresed annak számodra igazabb, teljesebb megélési módját. A hétvége során alkalmad lesz ránézni arra, hogy hogyan éled meg az itt és most pillanatát: a kívülről érkező hatásokat, és saját bensőd rezdüléseit. Arra, hogy milyen mélységig éled meg, amit a pillanat hoz, mi befolyásolja, hogy meddig engeded bele magadat, és hogyan és mennyit mutatsz abból, ami benned van. Mi az, ami korlátoz, és mi az, ami segít a szabad áramlásban? Hogy vagy a hatásoddal: meddig “ér” hatni, és hogyan fogadod mások hatását?

Csoportvezetők:

Fekete Gyöngyi
Bodywork csoportvezető asszisztens, integrál szemléletű kísérő, TREⓇ Provider

Kovács Szabina
Bodywork csoportvezető asszisztens, Integrál tanácsadó, integrál flow csoportvezető

Az esemény időpontja:
2024. február 24-25. (szombat és vasárnap) 10h-18h

Díjazás:
20.000 Ft/ nap
A helyedet 10.000 Ft előleg átutalásával tudod biztosítani, a fennmaradó összeget pedig a helyszínen fizetheted be.

Helyszín:
La Place Stúdió – 1025 Budapest, Szépvölgyi út 44.

Jelentkezés az alábbi űrlapon: https://forms.gle/iusUr1LVqhq5zt2H8
A jelentkezést egy rövid online beszélgetés követi, amely a műhelyen való részvétel előfeltétele.

Szeretettel várunk,
Gyöngyi és Szabina

A Bodywork módszerről:
A Bodywork egy testből kiinduló csoportos önismereti módszer, mely lehetőséget ad arra, hogy közelebb kerülj az itt és most teljességéhez, közelebb kerülj önmagadhoz. Tudatos jelenlét a testen keresztül a pillanatban, a térben, az énben és a kapcsolódásban. Bár csoportfolyamatban veszel részt, mégis mindenki főszereplő, s a saját egyéni folyamatában halad, a saját ritmusában.
Bővebben itt olvashatsz róla.

A Szervezőkről:
Az eseményt a Bodywork – Nonduális Önismeret Egyesület hagyta jóvá. A csoportot vezetők részt vettek az Egyesület képzési rendje szerinti min. 3 éves módszertani képzésben, amelynek végén tanúsítvány szereztek, továbbá jelenleg is egyesületi tagok.

Kövess minket itt is:
Facebook: https://www.facebook.com/bodywork.hu
Instagram: https://www.instagram.com/bodywork_azelettanca/

Időpont

február 24. (Szombat) 10:00 - február 25. (Vasárnap) 18:00

Helyszín

Budapest, La Place Studió

Budapest, Szépvölgyi út 44

Csoportvezető

Fekete Gyöngyi

Bodywork csoportvezető asszisztens

Tudj meg többet

Kovács Szabina

Bodywork csoportvezető asszisztens, Integrál önismereti tanácsadó
+36 20 456 0895

Tudj meg többet

Hozzászólás írása

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük