Én, a tengely

29szept15:3021:30Én, a tengelyhaladó önismereti csoportBudapest, Arunachala Stúdió, Budapest, Kuruclesi út 63. CsoportvezetőPaku VeronikaWojniczky László

Esemény részletei

„Mélyvíz, csak úszóknak!” – egy hosszú elköteleződés egymás és a csoport mellett számodra és számunkra is, egyben lehetőség és mélység is.

2023: szeptember 29.; október 13, 27.; november 10., 24.; december 8., 15. (két egymás utáni hét)
2024: január 5., 12. (két egymás utáni hét); február 2., 16.; március 1., 15., 29.; április 12., 26.;
május 10., 24.

A 140 órás csoportban való részvételedből 100 óra sajátélményként beleszámít, ha a Bodywork módszerben képződni szeretnél – Bodywork csoportvezető képzés 1. szakasza. (https://bodywork.hu/wp-content/uploads/2023/05/Kepzesi_rend-_publikus_20230429.pdf)

6 év csoportvezetői tapasztalat és számos csoport közös vezetése alapján hívunk, hogy tarts velünk oda, ahol összeérés, a „mézeshetek bársonyos puhasága” után, amikor közelebbről megismered a másikat, bízni kezdünk egymásban, lejjebb engedjük a pajzsokat és szerepeink, fixált karaktermintáink helyét felváltja az őszinteség és az önazonosság, ott bizony – szerencsére – előbújik árnyékos oldalunk is.

Te mire használnád önismereti utadon ezt a csoportot, amiben meg tud születni a biztonság, az intimitás? Ott helye van az örömödnek, a fájdalmadnak, a félelmeidnek, az erődnek és a gyengédségednek a maga teljességében… Ahol megengedheted, hogy hitelesen kifejezd azt, ami éppen benned van? Bármi legyen is a fókuszod éppen, van időnk, hogy dolgozzunk vele. Bizalom, intimitás, düh, szégyen, szexualitás, születés, gyász, szorongás, énerő, határok – címkék, témák, amik egyikünket sem kerülnek el utunk során. Legyél te az egyik alappillére egy mély, erős, összetartó önismereti csoportnak, ahol együtt vállvetve járjuk be „mennyek és a pokol” bugyrait.

Miért éppen „Én a tengely”? Vannak az életben helyzetek, amikor a kibillenés elkerülhetetlen – nincs értelme azon dolgozni, hogy „ne legyen” -, a cél a rugalmasság, a lelki hajlékonyság, hogy a helyzetet, a mintákat felismerve könnyen találj vissza saját középpontodba, megfigyelve önmagad: Mi ez az érzés most benned? Mi váltotta ki pontosan? Mire van most szükséged? Hogyan tudod ezt megadni magadnak és ha szükséges kérni a másiktól.

Számodra az ellentétek világában hol van az, ahol a szélső értékeket jobban ismered? Jó ott neked? Szabadságodnál fogva vagy ott, mert úgy döntöttél, vagy valami belső kényszer hatására? Ha mindig pedáns vagy, van-e részed, aki rendetlen? Ha folyton bőkezű vagy, hogy él benned az irigység? Ha állandóan halk a szavad, hol van az, aki üvölteni tudna? Megtalálni a saját egyensúlyod, bepontosítani, hol is vagy éppen ezen a „tengelyen”, amivel dolgod van és megismerni, felfedezni azt az oldalát, ami még számodra kevéssé ismert… „megölelni az árnyékodat”.

A folyamatban alkalmazott módszerek:
Bodywork gyakorlatok, légzéstechnikák, meditáció, érintés, szabad tánc, hangadás.
Ha szeretnél többet megtudni a módszerről, itt tájékozódhatsz.

Zárt csoport:
Az alkalmak egymásra épülnek. A második nyitott alkalom végén arra kérünk, döntsd el, hogy elköteleződsz-e a csoportban és végig velünk tartasz. Ez fontos az elmélyülés és egymás iránti bizalom miatt! Egy zárt csoportban mélyebb szinten tudsz dolgozni magadon.

Helyszín:
II. kerület, Kuruclesi út

Időpontok:
Az alkalmak kéthetente péntekenként lesznek megtartva, kivéve december és január, ott két egymást követő héten találkozunk.
A csoportfoglalkozás díja: 18.000 Ft/alkalom

Időkeret: péntek 15:30-21:30.

Email-ben vagy telefonon történt jelentkezésed után felvesszük veled a kapcsolatot és egy 30 perces online videohívást egyeztetünk veled, ahol lehetőséged van többet megtudni a csoportról, rólunk és mi is megismerhetünk téged.

Paku Veronika: Bodywork csoportvezető, Integrál személyiségfejlesztési tanácsadó, képződő integrál családállító
paku.veronika@bodywork.hu
+36 20 984 6655

Wojniczky László: Bodywork csoportvezető, önismereti tanácsadó, képződő integrál családállító
wojniczky.laszlo@gmail.com
+36 30 202 1790

A Szervezőkről:
Az eseményt a Bodywork – Nonduális Önismeret Egyesület hagyta jóvá. A csoportot vezetők részt vettek az Egyesület képzési rendje szerinti min. 3 éves módszertani képzésben, amelynek végén tanúsítvány szereztek, továbbá jelenleg is egyesületi tagok.

Kövess minket itt is:
Facebook: https://www.facebook.com/bodywork.hu
Instagram: https://www.instagram.com/bodywork_azelettanca/

Időpont

szeptember 29. (Péntek) 15:30 - szeptember 29. (Péntek) 21:30

Csoportvezető

Paku Veronika

Bodywork csoportvezető, Integrál személyiségfejlesztési tanácsadó, képződő integrál családállító
+36 20 984 6655

Tudj meg többet

Wojniczky László

Bodywork csoportvezető, önismereti tanácsadó, képződő integrál családállító
+36 30 202 1790

Tudj meg többet

Hozzászólás írása

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük