Férfi csoport másként - Bodywork Másként

13márc17:0021:00Férfi csoport másként - Bodywork Másként8 alkalmas zárt csoport férfiaknakBudapest, Modomio Studio, Marek József u. 38. CsoportvezetőHanzli István

Esemény részletei

Főként két férfitípust szeretnék elérni, megszólítani és behívni a csoportba.
1. Az egyik, aki keres. Lehet, hogy még azt sem tudod pontosan, hogy mit szeretnél, hogy milyen férfivá szeretnél válni? Csak azt tudod, hogy nincs előtted (és lehet, hogy sosem volt) olyan férfi minta, amit követni szeretnél? Egy helyben pörögsz, mint iránytű a mágneses viharban? Önmagadat keresed? Vagy férfi mintát keresel? Olyan helyet, közösséget szeretnél találni, ahol ezekkel a témákkal kísérleteznél? Ahol kipróbálhatnál újfajta működést, és megtapasztalnád más férfiak működését? És erről lehet beszélni is. És elkezdhetnéd gyakorolni, megélni azt amit találtál és választottál. És ha az nem jó, akkor elengedheted, és mást kereshetsz. Ha pedig jó, akkor még jobban begyakorolhatod ebben a közösségi térben, hogy akkor vidd ki az életbe, amikor készen állsz rá.

2. A másik, aki már próbált pár dolgot, de az nem jött be. Nem érezted tiednek, amit találtál, amit mutattak? A mellkasod döngetése és az üvöltés nem jött be? A mindennapjaidban nem küzdeni szeretnél (mindennel és mindenkivel)? A másik férfitípushoz képest te már tudod, hogy mi az, amit biztosan nem akarsz. Sőt, már az is lehet, hogy bizonyos esetekben tudod, hogy mit akarsz, csak nem tudtad még kivitelezni. Még nem működsz úgy az életben.

Lehet, hogy te nem ebbe a két kategóriába tartozol, mégis önismereti férfiközösséget keresel valamiért. Az is lehet, hogy párkapcsolatban vagy, de valahogy nem érzed magad a helyeden. Próbálsz erős lenni? Vagy próbálsz érzékeny lenni? Vagy a másikra figyelsz, és próbálsz neki megfelelni? Egy ideig minden jó, aztán majd felrobbansz?
És az is lehet, hogy egészen más hívna egy férfiközösségbe. Ha így van, hívj és egyeztessünk erről.

Ezen a csoporton az egyensúlyt keressük, a megérkezést, azt a biztonságot, ami belülről jön, és független másoktól. NEKED milyen az igaz férfi-működés? Még nem tudod? Ha jössz, együtt áshatunk mélyre, együtt kísérletezhetünk, együtt sírunk és nevetünk. Cél lehet a férfias-nőies oldalak megtapasztalása, felnevelése, kiegyensúlyozása. Az elfogadó térben való kiteljesedés. A rugalmas stabilitásod fejlesztése. A megnyílás gyakorlása. Az erőd megtalálása az érzékenységeden keresztül. A különbözőséged elfogadása és ünneplése. Vagy bármi más, ami neked fontos.

Akit pedig a módosult tudatállapotok vagy “magasabb terek” érdekelnek, azoknak is van jó hírem, a csoportban alapvető cél lesz a folyamatos módosultban tartózkodás (megosztókörökben is), és emiatt kiemelten nagy az esélye a spirituális élményeknek is (ezt “csak” múltbeli tapasztalataimból mondom, nem ígéret) a közösen létrehozott szakrális férfitérben. Résztvevői igényektől függően csoporttéma lehet a meditációs vagy egyéb spirituális megélések hétköznapi férfilétbe való integrálásának megsegítése is (nonduális és integrál szemléletű háttérrel).

A csoportidő egy részében a Bodywork-öt teljesen más megközelítésben szeretném alkalmazni, mint a “hagyományos” csoportokban. Megadott folyamatok helyett az itt-és-most fog dönteni sok esetben a következő percről is. Ezért ez egy kísérletezés is lesz egyben, amiről telefonon vagy online szívesen beszélek veled, ha érdekel.

A csoport 8 szerda estéből áll (17-21 óráig), és egyszer találkozunk egy szombati napot együtt töltve a Császár (Rozsovits) Ildikó által vezetett, párhuzamosan futó (keddi) női csoporttal.

————–
Időpontok:
————–
Márc. 13., 27.
Ápr. 10., 24.
Máj. 8., 11. (itt van a szombati közös csoport), 22.
Jún. 5., 19.

Szerdánként 17:00-21:00-ig, szombaton 10:00-18:00-ig.

—————————————————————-

Helyszín:

Modomio Studio
1078 Budapest, Marek József u. 38.

—————————————————————-

Jelentkezés:

Feltételek:
A részvételhez nem szükséges a Bodywork módszertanának előzetes ismerete, és semmilyen más előképzettség vagy ismeret sem, csak szándék a részvételre és nyitottság a kísérletezésre, változásra.

Csoportlétszám:
Min. 6 és max. 10 fő

Jelentkezés módja:
Telefonon vagy email-ben.

Jelentkezésed után egy online beszélgetésre kerítünk sort, mely során megismerkedhetünk egymással, és szabadon kérdezhetsz is tőlem. Ez után ha mindkettőnkben egy igen születik meg a közös munkára, akkor a helyedet a csoportban az első alkalom díjának befizetésével biztosíthatod.

Jelentkezési határidő:
2024. március 11.

—————————————————————-

Részvételi díj:
14.000 Ft / szerda
25.000 Ft a szombati közös nap

A csoport első napja nyitott (kipróbálhatod a módszert, megérezheted hogy ez a csoport a tied-e), ezután zárt csoportként megyünk tovább. Ez azt jelenti, hogy március 13-án szerda este arra kérlek majd, hogy jelezd, elköteleződsz-e a csoportban való részvétel mellett, vagyis hogy vállalod a részvételt a csoport végéig. A részvételi díj a teljes folyamatra vonatkozik, azaz az alkalmankénti részletfizetés a hiányzott alkalmakra is vonatkozik, hiszen mint minden zárt csoportnál, itt is a teljes folyamatra szerződünk.
A maximális hiányzás: 1 nap (vagy a szombati alkalom, vagy max. 2 szerdai este).

—————————————————————-

A férficsoport vezetője:
Hanzli István Bodywork csoportvezető (Circling csoportvezető, meditációs tanácsadó, önismereti kísérő, családállító, nem akkreditált EMK tréner)

—————————————————————-

Egyéb tudnivalók:

A csoportra kérlek hozz magaddal kényelmes ruhát, amiben jól tudsz mozogni, padlóra feküdni.

—————————————————————-

Ha bármi kérdésed lenne a csoporttal vagy a módszerrel kapcsolatban, keress minket bátran az alábbi email címen és telefonszámon:
istvan.hanzli@gmail.com
+36/70/667-6677

Sok szeretettel várlak:

István

Az eseményt a Bodywork – Nonduális Önismeret Egyesület hagyta jóvá. A csoportot vezetők az Egyesület képzési rendje szerinti 3 éves módszertani képzésben vettek részt, melynek végén tanúsítvány szereztek, továbbá jelenleg is egyesületi tagok.
Kövess minket itt is:
Facebook: https://www.facebook.com/bodywork.hu
Instagram: https://www.instagram.com/bodywork_azelettanca/

A Bodywork módszerről itt olvashatsz bővebben.

Kép:
Designed by kjpargeter / Freepik

Időpont

március 13. (Szerda) 17:00 - március 13. (Szerda) 21:00

Helyszín

Budapest, Modomio Studio

Marek József u. 38.

Csoportvezető

Hanzli István

Bodywork csoportvezető, önismereti tanácsadó, Circling vezető
+36706676677

Tudj meg többet

Hozzászólás írása

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük