Finomhangolás

19nov11:0018:00Finomhangolásélőzenés felfedezés az érzékelés és a tudat ösvényeinBudapest, Jurányi Produkciós Közösségi Inkubátorház, Budapest, Jurányi utca 1-3. CsoportvezetőFekete GyöngyiKadlicskó Lőrinc

Esemény részletei

Létezem, vagyok, érzékelek… Itt ez az illat, itt ez a tapintás, itt ez a hang… hangok, a térben – a lélegzet rezdülése, a lépésem suhanása, a dob üteme… és a két ütem közötti csend… Merre visz, hová mozdít? Én mozdulok-e, vagy mozdítva vagyok? Élőzene – test, lélek és szellem együtt mozdulása, ahogyan a hangszer megszólal, és én vele rezdülök. Együtt a tudattal, amely a hangszeren keresztül szólít, együtt a lélegzettel, amely a testemen keresztül áramlik, és szövi össze a láthatót a láthatatlannal…

Hol vagy te ebben a pillanatban? A tudati teredben itt van az érzékek és érzelmek folyama, a társaid mozdulata, a te mozdulatod. Hol van a külvilág és belvilág ölelésének vége? És mit alkotunk együtt, ebben a közös tudat- és szívtérben, ahol a hangok rajtunk keresztül formát öltenek, és miközben saját utunkat járjuk, másokkal együtt utazunk, pillanatról pillanatra, a csend és a hang határán?

Egynapos élőzenés Bodywork felfedezésre hívunk, ahol félretesszük a lejátszási listákat, és a pillanatban születő hangokkal mozdulunk. Bejárjuk az érzékelés útját, lekövetjük a test és a tudat rezdülését, az érzelmek hullámzását – mindazt, ami az itt és mostban születik. Ternyák Ricsi tart velünk ebben a különleges felfedezésben, általa szólalnak meg a hangok, amelyekre mozdulunk.

Az esemény időpontja:
2023. november 19., 11h-18h

Díjazás: 25000 ft

Helyszín:
MoveIn Stúdió – Jurányi Ház
Budapest II. ker., Jurányi utca 1.

A csoportot vezeti:
Fekete Gyöngyi
Bodywork csoportvezető asszisztens, integrál szemléletű kísérő, TREⓇ Provider

Kadlicskó Lőrinc
Bodywork csoportvezető asszisztens

Zenésztársunk: Ternyák Richárd

Jelentkezés az alábbi űrlapon:
https://forms.gle/yJgbnwR23FVe2x6v7

Maximális csoportlétszám: 24 fő

A Szervezőkről:
A csoportot a Bodywork – Nonduális Önismeret Egyesület hagyta jóvá. A csoportot vezetők részt vettek az Egyesület képzési rendje szerinti min. 3 éves módszertani képzésben, amelynek végén tanúsítvány szereztek, továbbá jelenleg is egyesületi tagok.

A Bodywork módszerről itt olvashatsz.

Kövess minket itt is:
Facebook: https://www.facebook.com/bodywork.hu
Instagram: https://www.instagram.com/bodywork_azelettanca/

Időpont

november 19. (Vasárnap) 11:00 - november 19. (Vasárnap) 18:00

Csoportvezető

Fekete Gyöngyi

Bodywork csoportvezető asszisztens

Tudj meg többet

Kadlicskó Lőrinc

Bodywork csoportvezető asszisztens

Tudj meg többet

Hozzászólás írása

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük