Hétköznapi Harcosok Klubja

03okt16:0022:00Hétköznapi Harcosok Klubja8 alkalmas zárt csoport kizárólag férfiaknakBudapest, Arunachala Stúdió, Budapest, Kuruclesi út 63. CsoportvezetőKlein CsabaMitli Attila

Esemény részletei

Megbízhatóság és felelősségvállalás? Hogy van ez benned?
Erős megtartottság vagy megtartó erő? Melyik az igaz?
Beleállni a döntésekbe, beleállni a tengelyedbe? Kívül vagy belül élsz inkább?
Hogy vagy az apai minőséggel, az Apával, az ősök erejével? És hogy vagy a mélységgel, a finomsággal, az intimitással a kapcsolataidban?
Tudod-e képviselni a tieid? Hol van benned a bölcs vezető, a “törzsfőnök”?

Kerülj közelebb, ismerd meg mélyebben és mutasd meg a benned élő Férfit!
JELENKEZÉS: https://forms.gle/oB779s3gTrZEy4mt9

A Hétköznapi Harcosok Klubja (HHK) egy olyan, kizárólag férfiaknak szóló, nyitott közösség, ahol védett környezetben ki tudod próbálni saját magad határait, az esetleg soha korábban mélyebben meg nem élt fizikai erődet, miközben szembenézhetsz a félelmeiddel, vagy éppen belül meghúzódó agresszív vagy elfojtott érzéseiddel. Az alkalmak során nagy hangsúlyt kapnak az egyéni folyamatok, ahol te is megtapasztalhatod, hogy milyen, amikor mindenki érted, veled, a te témáddal “egyként” mozdul, majd támogató társként ahogy rád is ugyanúgy hat mások története és folyamata.

A csoport NEM harcművészeti- és sportfoglalkozási céllal jön létre, itt nem a tanult fogások, az ismert és kiművelt mozdulatok bemutatása a cél – itt Te vagy a cél, a benned élő zsigeri és ösztönös Férfi megismerése a cél! Közös bennünk, hogy meghoztuk azt a döntést, hogy beleállunk a természet adta férfi minőségünkbe, legyen ez a féktelen erő, elnyomott düh, félelmek vagy akár szégyen, ami a mélyről kéri a figyelmed és érted kiált!
A kéthetes találkozók legfontosabb célja, hogy a klubok közti időben – a családodban, a pároddal, a barátokkal, a munkahelyeden, s a világban bárhol – bátrabban, határozattabban, magabiztosabban, tudatosabban állj bele a hétkönapok kihívásába. Hass, alkoss, cselekedj onnan, ami a benned rejlő Férfi. Itt nem az számít, hogy a felszínen mit mutatsz férfiként – gyere el, és mutasd meg, hogy rajtad keresztül, belülről hogy születik meg a Férfi.

Ebben a 8 alkalmas csoportban a Bodywork módszerét és szemléletét használjuk, illetve tapasztaljuk a folyamatok során. Az alkalmak egymásra épülnek, az első alkalommal (2023.09.05.) megtapasztalhatod a módszert, majd ezt követően zárt csoportként folytatjuk a közös utat. Nonverbális eszközökkel, testünk, érzelmeink, gondolataink és tudatunk jelzéseire és üzeneteire figyelve mutatjuk meg önmagunkat. Ha már ismered a Bodywork módszerét, úgy ez a csoport Neked szól, s ha még nem, akkor kifejezetten Neked szól. 🙂

A részvételhez nem szükséges a módszertan előzetes ismerete és előzetes felkészülés, illetve nem igény semmilyen típusú és szintű harcművészeti előképzettség. Kényelmes ruhát hozz az üléshez, mozgáshoz és a folyamatokhoz, különös figyelemmel az intenzív fizikai kontaktusokra.

A csoport NEM minősül és NEM célja harcművészeti edzésként funkcionálni, ugyanakkor az intenzív fizikai kontaktus miatt ékszerek és szemüveg használata nem ajánlott.
A módszerről és az egyesületről bővebben itt olvashatsz.

A CSOPORTOT VEZETIK:

Klein Csaba
Bodywork csoportvezető, Integrál szemléletű coach
csaba@kleincsaba.hu
Mitli Attila
Bodywork csoportvezető, Integrál és Yoga szemléletű kísérő
attila.mitli@gmail.com

DÁTUMOK:

2023.10.03. (kedd)
2023.10.14. (szombat)
2023.10.15. (vasárnap)
2023.10.17. (kedd)
2023.10.31. (kedd)
2023.11.14 (kedd)
2023.11.28. (kedd)
2023.12.12. (kedd)

Az alkalmak keddenkénk délután 4-től este 10-ig, szombaton és vasárnap 10-től 18-ig tartanak.

HELYSZÍN:

Arunachala Stúdió
Budapest II. ker., Kuruclesi út 63.

RÉSZVÉTELI DÍJ:

A teljes 8 alkalmas folyamat díja 144.000 Ft, melyet egy összegben, vagy alkalmanként 18.000 forintos részletekben tudsz megfizetni.

Az első alkalomra való elköteleződésed díját (18.000 forintot) az interjút követően tudod befizetni, ezzel biztosítva a helyed az első alkalmon, majd az első alkalom végén döntésed értelmében az elköteleződés után a csoport fennmaradó díját (126.000 forintot) egy összegben vagy részletekben (alkalmanként 18.000 Ft) tudod megfizetni. Fontos, hogy a részvételi díj a teljes 8 alkalmas folyamatra vonatkozik, az alkalmankénti részletfizetés nem azt jelenti, hogy ha nem tudsz valamelyik alkalmon részt venni, akkor azt a részletet nem kell megfizetned, azaz mint minden zárt csoportnál, itt is teljes folyamatra szerződünk, nem pedig alkalmakra.

Ha mindez meghívott Téged, jelentkezz az alábbi formon:
https://forms.gle/oB779s3gTrZEy4mt9

Időpont

október 3. (Kedd) 16:00 - október 3. (Kedd) 22:00

Csoportvezető

Klein Csaba

Bodywork csoportvezető, Integrál szemléletű coach

Tudj meg többet

Mitli Attila

Integrál szemléletű kísérő, Bodywork csoportvezető és szervezetfejlesztő tréner
+36302785459 https://www.mitliattila.hu

Tudj meg többet

Hozzászólás írása

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük