Jelen a Létben

18febr10:0018:00Jelen a Létben8 alkalmas Bodywork csoport PécsettPécs, Napkelet Jógaház, Pécs, Perczel Miklós utca 26. 1. emelet CsoportvezetőDr. Danázs Barbara

Esemény részletei

“Az igazság nem mondatokban rejlik, hanem a torzítatlan létezésben. Ha az igazságot akarod birtokolni,… önmagad mélyén kell rátalálnod.” /Weöres Sándor/

Új utakra hívlak, önmagad igazságának keresésére. Lehetőséget kínálok Neked, hogy egy egészen más nézőpontból lásd meg az életed és tapasztald meg önmagad. A Bodyworkben ehhez a mozgást, az érintést, és a testérzetek tudatosítását hívjuk segítségül.
Hogy képzeld el? Próbáld ki ezt:

Kérlek, érintsd meg puhán az arcod. Adj időt magadnak, hogy megérezd, milyen is ez Neked. Mit érzékelsz? A kezed melegét az arcodon? Vagy a tenyereden a bőröd puhaságát? Lehet, hogy egy gondolat, egy érzés, akár egy emlék is bekúszik…

A most induló a csoportban megtapasztalhatod, milyen az, amikor másképp figyelsz magadra, amikor társaid segítségével egy másfajta tükörbe nézel.

A csoportalkalmakon zenével és instrukciókkal kísérlek belső folyamataidban, olyan önismereti szituációs helyzetekben, ahol szavak nélkül, a testeden keresztül közvetlenül tapasztalod és figyeled magadat. A mozdulat a te önkifejezési módod most. Szabadon mozdulsz vagy épp mozdulatlan vagy, ahogy azt te az adott pillanatban érzed. Ez nem tánc, nincs koreográfia, nincs szükséged tánctudásra. A folyamatok során megfigyelheted, hogy a különböző érintések, mozdulatok, instrukciók hogyan hatnak rád, és kísérletezhetsz új viselkedési minták kialakításával is. Lesz, hogy magadban mozdulsz, lesz, hogy párban, vagy együtt az egész csoporttal. Valójában a leírhatatlant próbálom most megízleltetni Veled, mert mindeközben az a legfontosabb, ami Benned történik, amit Te élsz meg önmagadról.

A csoportalkalmakat nyitókörrel kezdjük, és a nap végén megosztjuk, megbeszéljük a tapasztalatokat.

Várlak Téged, ha:

– mélyebb tudást szeretnél önmagadról,
– kipróbálnál valami újat,
– nehéz megmutatnod, ki vagy,
– ha a mindennapokban sokat szorongsz, vagy állandó nyomás alatt érzed magad,
– biztonságra vágysz,
– nem tudsz dühös lenni, vagy lépten-nyomon robbansz,
– kevés az önbizalmad,
– elfogadásra vágysz,
– elakadtál az életedben,
-veszteség ért, és nem tudod, mit kezdj vele
– keresed a helyed, az egyensúlyod, az erőd.

A csoport tematikáját nem határozom meg előre, azt Te, a leendő csoporttag hozod. Azt, ami most jelen van az életedben, leginkább foglalkoztat. Erre és a társaid témáira épülnek fel a csoport alkalmak. Így azzal dolgozhatsz, ami számodra épp a legaktuálisabb.

A csoporton való részvételhez semmiféle előképzettségre nincs szükséged. Hozd magaddal a nyitottságod és kíváncsiságod!

Az alkalmak kéthetente, szombaton 10:00-18:00 óráig tartanak.

Vezető: Dr Danázs Barbara orvos, integrál önismereti mentor, Bodywork csoportvezető asszisztens

Időpontok

Február 18.,
Március 4.,18.,
Április 1., 15., 29.,
Május 13., 27.

Helyszín

Napkelet Jógaház – Pécs, Perczel Miklós utca 26.

Részvételi díj

17 000 Ft / alkalom

Részvételi feltételek

Ez a 8 alkalmas Bodywork önismereti csoport lehetőséget ad a mély lelki folyamatok megélésére. Ennek feltétele, hogy a csoport alkalmain magadért és a társaidért elköteleződve veszel részt.

A csoport előtt egy személyes interjúra hívlak, ahol megismerkedünk egymással. Elköteleződésre a második alkalom után kérlek. Innen a csoport zárt csoportként folytatódik.

Létszám: max. 14 fő – A csoportot a jelentkezés sorrendjében töltöm fel.

Jelentkezés, további információk

bodyworkpecs@gmail.com

Várlak szeretettel!
Barbara

A szervezőkről

A csoportot a Bodywork – Nonduális Önismeret Egyesület hagyta jóvá. A csoportot vezetők részt vettek az Egyesület képzési rendje szerinti min. 3 éves módszertani képzésben, amelynek végén tanúsítvány szereztek, továbbá jelenleg is egyesületi tagok.

Időpont

február 18. (Szombat) 10:00 - február 18. (Szombat) 18:00

Csoportvezető

Dr. Danázs Barbara

orvos, integrál önismereti mentor, Bodywork csoportvezető
+36 70 519 2582

Tudj meg többet

Hozzászólás írása

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük