Kiáradás, befogadás

21okt13:0020:00Kiáradás, befogadás12 alkalmas zárt önismereti csoportBudapest, Arunachala Stúdió, Budapest, Kuruclesi út 63. CsoportvezetőHárs PetraMészáros Kinga

Esemény részletei

A befogadó, megengedő női és a kiáradó, ható férfi részeink táncaként hullámzik rajtunk keresztül az élet. Egyszerre van szükség a férfi oldalunk aktív, cselekvő minőségére, ugyanakkor a női oldalunk passzív, engedő minőségére is. Összetartoznak, akár a belégzés-kilégzés, s mindkettő ugyanannyira nélkülözhetetlen a létezéshez.  A teremtés és transzformálódás során is ennek a két ellentétes minőségnek a találkozásából születik valami új.

Ezért is lehet fontos a két pólus harmonizálása és az, hogy szabadon élhessük meg őket.  

Neked, most melyikre van nagyobb szükséged? 

Hogy engedni tudj? Akár úgy, hogy lehetőséget adsz arra, hogy valami hasson rád? Lehet ez egy eddig ismeretlen tapasztalás, egy valódi, mély kapcsolódás vagy egy inspiráló hívás az élettől. Vagy vágysz valamire és egyszerre nehéz beengedni azt? 

Vagy lehet, hogy pont hatni akarsz? Megélni az erőd, ahogyan kiárad, és formálja a világot, alakítja a kapcsolatot? Megnyilvánítani önmagad létezését? Felszabadítani az energiáid, hogy teremtésbe fordulhassanak?

Vagy pont az egyensúlyt keresed? Mert lehet, hogy erőből engedsz, és visszafogottan hatsz? 

Milyen lenne engedni magad hatni, és bátran befogadni

12 alkalmas zárt Bodywork önismereti csoportunkban ezeknek a megélésre hívunk, önmagad és a létezés tapasztalására az élet szövetében. A tested egy kapu, amin át beléphetsz a jelen pillanat igazságába, azaz a berögzült mintáid helyett az itt és mostban tudsz szabadon reagálni arra, amit tapasztalsz, kifejezni, ami benned van.  A kapcsolódásban teret kaphat, töltődhet, ami hiányt szenvedett; felszabadulhat, ami blokkolva volt; és kipróbálhatsz olyan utakat is, amin még nem jártál. Mindez ahhoz segít hozzá, hogy egyre teljesebben és szabadabban élhesd meg azt, aki valójában vagy.

A Bodywork módszerről:

A Bodywork egy testből kiinduló csoportos önismereti módszer, mely lehetőséget ad arra, hogy közelebb kerülj az itt és most teljességéhez, közelebb kerülj önmagadhoz. Tudatos jelenlét a testen keresztül a pillanatban, a térben, az énben és a kapcsolódásban. Bár csoportfolyamatban veszel részt, mégis mindenki főszereplő, s a saját egyéni folyamatában halad, a saját ritmusában.

Bővebben itt olvashatsz róla.

🕐 IDŐPONTOK:
• 2023. október 21.
• 2023. november 4., 18.
• 2023. december 2., 16.
• 2024. január 6., 20-21.
• 2024. február 3. 17-18.
• 2024. március 2.

Az alkalmakra kéthetente szombaton kerül sor: 13:00-20:00 óráig tart a csoport, valamint januárban és februárban lesz egy 2 napos (szombat-vasárnap) hétvége is.

CSOPORTVEZETŐK:

Hárs Petra – Bodywork csoportvezető, Integrál önismereti tanácsadó

Mészáros Kinga –  Bodywork csoportvezető, Integrál szemléletű pszichológus

📍 HELYSZÍN:
Arunachala Stúdió • Budapest, II. ker., Kuruclesi út 63.

RÉSZVÉTELI DÍJ:
20.000 Ft / nap

RÉSZVÉTELI FELTÉTELEK:

A csoport egy 12 alkalmas, zárt csoport, amely mély lelki megélésre és átdolgozódásra ad lehetőséget, ezért azzal a tudattal jelentkezz, hogy haladó önismereti folyamatban veszel részt. A második alkalom végén elköteleződésre kérünk, amivel vállalod, hogy a csoport alkalmain magadért és a társaidért részt veszel. 

Ha Bodywork csoportvezetőnek szeretnél képződni, akkor az ebben a csoportban szerzett 100 óra beleszámít a képzés sajátélmény előfeltételébe. 

JELENTKEZÉS ÉS TOVÁBBI INFORMÁCIÓK:
E-mailben várjuk a jelentkezésedet, melyet követően egyeztetünk egy időpontot veled, hogy egy rövid személyes vagy online beszélgetésben megismerjük egymást, mielőtt a csoport kezdetét veszi.

eled.bodywork@gmail.com

Ha bármilyen kérdés felmerül benned, keress minket bátran az elérhetőségeinken.

Hárs Petra: 

Mészáros Kinga : 

Hárs Petra : +36 70 408 0466 – Bodywork csoportvezető, integrál szemléletű pszichológus
Mészáros Kinga: +36 70 379 3727

Szeretettel várunk!
Kingu és Petra

● A Szervezőkről:
Az eseményt a Bodywork – Nonduális Önismeret Egyesület hagyta jóvá. A csoportot vezetők részt vettek az Egyesület képzési rendje szerinti min. 3 éves módszertani képzésben, amelynek végén tanúsítvány szereztek, továbbá jelenleg is egyesületi tagok.

● Kövess minket itt is:
Facebook: https://www.facebook.com/bodywork.hu
Instagram: https://www.instagram.com/bodywork_azelettanca/

Időpont

október 21. (Szombat) 13:00 - október 21. (Szombat) 20:00

Csoportvezető

Hárs Petra

Bodywork csoportvezető, Tanulmányi Bizottság tag, integrál önismereti tanácsadó

Tudj meg többet

Mészáros Kinga

Bodywork csoportvezető asszisztens, Integrál szemléletű pszichológus
+36703793727

Tudj meg többet

Hozzászólás írása

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük