MALDÍV

26okt(okt 26)10:0002nov(nov 2)13:00MALDÍVHívás a valódi természetedbeMaldív-szigetek CsoportvezetőPecsenka Nóra

Esemény részletei

Önismereti utazás a saját természeted felfedezésére a Maldív-szigeteken
8 nap (+ 2 nap repülőút), a Bodywork Egyesület és a Beyond My World társszervezésében

“mint a Nap meg a tenger,
nézi egymást ragyogó szerelemmel.”
(Weöres Sándor)

Hívunk, hogy találj rá valódi természetedre.
Ki vagyok?
Mi a dolgom?
Mit akar az élet általam?
A pillanat igazsága, jövőbe vagy múltba rántás helyett.

A lényege leírhatatlan. A szervezésben segítünk:-)
Az útra online felkészítő csoporttal készülünk, megismerkedünk egymással és felkészülhetsz lelkileg is az utazásra.
Az egyéni repülés után (igény szerint segítünk megszervezni, illetve szívesen ajánlunk járatot) Malé városába érkezünk, ahonnan hajós transzferrel jutunk el tengerparti szállásunkra. Innen indulunk majd csoportos és egyéni belső-külső felfedezőutakra. A Maldív-szigetek millió kis szigete tengerei labirintusában találjuk meg a saját kincseinket a következő napok pihenős és utazós programjai során.
Vezetők
Pecsenka Nóra (Noor), a Bodywork módszer megalkotója, pszichológus és jógaoktató végzettségű Bodywork Csoportvezető Kiképző, önismeret tanító
Bővebben:
Húsz éve kutatom a lét-nemlét kérdéseit. Létrehoztam egy önismereti módszert, a Nonduális Bodyworköt, valamint a Bodywork – Nonduális Önismeret Egyesületet, ami nem csak a pszichológiai értelemben vett önismeretben kísér, hanem azon túl is, ha a végső kérdésekre keresed a választ. Téged látlak. Nem elsősorban abban kísérlek, hogy a személyiségedet formáld, az inkább egy eszköz. Hanem abban, hogy megkülönböztesd magad a mintáidtól. És ha ráébredtél, ki vagy, otthon érezd magad a jelenben.
Le-Botos Kira
Hipnoterapeuta, integratív pszichodráma vezető, resztoratív konfliktuskezelő és áldozatsegítő szakember vagyok; Angliában és nemzetközi szintéren dolgozom. Eszközkészletemben fontos szerepet játszanak a családállítás, a mozgásmeditáció és a bodywork elemei az imaginációs technikák mellett.
A tudatalattid bölcsességével kapcsolódva a metaforikus képek segítségével veled vagyok egyéni, transzgenerációs vagy lélekút történeteid feldolgozásában, kapcsolati nehézségeid rendezésében és személyiségrészeid megismerésében.
https://www.facebook.com/KiraLeBotosConnection
Le-Botos Henrik
Művészeti területeim a távol-keleti tusfestészet, digital art és tájképfotózás. Alkotásaimban a spirituális elmélyülést keresem, tanítványaimnak a technikán túl a kínai tusfestészet xieyi irányának meditatív egyhegyûségét mutattam meg. Leginkább utazás közben élek, összeadva több évet töltöttem az úton, és ennek megfelelôen a legkülönfélébb utazási kalandok vannak mögöttem. Szeretek eredeti módon kapcsolódni kultúrákhoz, amikor genuin interakciókban találom magam. Ennek fényében szeretném a velünk utazóknak megmutatni, milyen a helyi emberekkel valóban találkozni, a diverz közösségek és tájak pedig ezekben a kiegyenlített találkozásokban tudnak transzformatív erôvel hatni.
https://www.facebook.com/ChinesePaintings
https://www.facebook.com/profile.php?id=100063625861169
Az utazást szervező-fotósunk, Henrik örökíti meg. A képeket a résztvevők megkapják bónuszként, hogy az emlékezés is csodálatos lehessen. Henrik szívesen ad tanácsot tájképfotózásban, ha szeretnéd, hogy a saját képeid is a legjobb formájukat mutassák.
Henrik biztosítja utunk alapfeltételeit.

Program
Pihenés
Töltődés
Meditáció
Napfelkelte/naplemente nézés
Úszás, búvárkodás (opcionális)
Tengeri hajós út: delfinekkel, cetcápákkal, manta rájákkal és tengeri teknősökkel úszhatsz
Tengeri hajós út: lakatlan sziget, sznorkeling, korallzátony
Kenu
Barátkozás színes halakkal és a korallokkal
A végtelen tenger nézése egy pálmafa alatt
Igazi töltő beszélgetések
Finom ételek
Idő magaddal, magadra
csoportfolyamatok: Bodywork, Integratív dráma, Integratív állítás, Bodywork a természetben

Mit tartalmaz
Az ár tartalmazza a szállást, a napi 3 étkezést, a helyi traszportotokat, hajókirándulásokat, az önismereti programokat, a programok szervezését.
Nem tartalmazza: a repülőjegyet, az italokat, az opcionális sportok díját, mint búvárkodás vagy egyéb sporteszköz bérlést.
Elhelyezés: 2-3 ágyas szobákban egy eco hotelben.
A szállásunk nem a nagy luxus hotelláncok privát szigetein van, hanem a helyiek által lakott szigeten. Ez lehetőséget ad arra, hogy rendkívül kedvezményes áron, ám a maldív lakosság megismerésével találkozzunk ezzel a varázslatos világgal.
Ár
Early bird: 2024. június 14-ig befizetve 960 000 Ft
Teljes ár: 2024. szeptember 10-ig befizetve 1 100 000 Ft

A helyedet a részvételi díj 25%-ának befizetésével biztosítod.
Létszám: minimum 10, maximum 18 fô
Dátum: 2024. október 26. – november 2.
Jelentkezés
https://forms.gle/cokMGxQDrpynHQJW9
A jelentkezési lap kitöltése után egyéni interjút szervezünk veled, ahol megismerkedünk és megbeszéljük a további részleteket. Ezután tudod eldönteni, hogy szeretnél-e elköteleződni az út mellett.

További információ:
pecsenkanori@gmail.com

Az elvonulás a Bodywork – Nonduális Önismeret Egyesület és a ​B​eyond My World közös szervezésében valósul meg. A Bodywork – Nonduális Önismeret Egyesület képviseletében Pecsenka Nóra Bodywork csoportvezető a programban „Bodywork” és „Bodywork a természetben” foglalkozásként feltüntetett programelemek megvalósításáért vállal felelősséget.
A Beyond My World képviseletében Le-Botos Kíra a csoportfolyamatokból az “integratív dráma és állítás” programelemek megvalósításáért vállal felelősséget. Le-Botos Henrik a következő programelemek megvalósításáért vállal felelősséget: utazásszervezés, a szállás és az étkezés biztosítása, a program megörökítése.
A résztvevők tudomásul veszik jelentkezésükkel, hogy az esemény közös szervezésben valósul meg és megismerték a szervezők közötti feladatmegosztást.
A Bodywork módszerről:
A Bodywork egy testből kiinduló csoportos önismereti módszer, mely lehetőséget ad arra, hogy közelebb kerülj az itt és most teljességéhez, közelebb kerülj önmagadhoz. Tudatos jelenlét a testen keresztül a pillanatban, a térben, az énben és a kapcsolódásban. Bár csoportfolyamatban veszel részt, mégis mindenki főszereplő, s a saját egyéni folyamatában halad, a saját ritmusában.
Bővebben itt olvashatsz róla, továbbá:
https://www.facebook.com/bodywork.hu
https://www.beyondmyworld.co.uk
https://www.facebook.com/share/etqXWrtLNaRXGNAH/?mibextid=K35XfP
https://www.facebook.com/share/z5NaKNSw3LkPKzsp/?mibextid=LQQJ4d
https://www.facebook.com/share/YqXZxvjqbR82ownr/?mibextid=K35XfP
https://www.instagram.com/beyondmyworld.tours?igsh=MTluNXB3bXoxaXN3bA==

A Bodywork elemekért felelős szervezőről:
Az eseményt a Bodywork – Nonduális Önismeret Egyesület hagyta jóvá. A csoport vezetője a Bodywork módszer megalkotója, Bodywork csoportvezető kiképző.
Kövess minket itt is:
Facebook: https://www.facebook.com/bodywork.hu
Instagram: https://www.instagram.com/bodywork_azelettanca/

Időpont

október 26. (Szombat) 10:00 - november 2. (Szombat) 13:00

Helyszín

Maldív-szigetek

Csoportvezető

Pecsenka Nóra

Bodywork módszer megalkotója, a Bodywork - Nonduális Önismeret Egyesület elnöke, Bodywork kiképző, pszichológus, jógaoktató, pszichodráma asszisztens
http://egyegy.hu/pecsenka-nori-bemutatkozasa/

Tudj meg többet

Hozzászólás írása

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük