This is a repeating event

Megáll az ész

03febr16:0021:30Megáll az észnyitott Bodywork workshop sorozat 2 hetenteBudapest, Arunachala Stúdió, Budapest, Kuruclesi út 63. CsoportvezetőWojniczky László

Esemény részletei

Ősztől folytatódik a „Megáll az ész” workshop sorozat. Gyere, legyünk együtt, játsszunk, töltődjünk, önismerjünk, töltsük meg tartalommal a péntek estéket.

Miben más most ez a csoport, mint a többi?

Tavaly gondoltuk, kipróbálunk valami újat, és nem zárt csoportként elköteleződve járunk be együtt egy utat, hanem annak a szabadságával, hogy arra az alkalomra jössz, amikor szeretnél.
Lehet, hogy nehéz neked az elköteleződés, vagy csak egybeesnek bizonyos alkalmak más elfoglaltságoddal, mégsem kell lemondanod a Bodywork-ről és a csoportos önismeret élményéről, annak jótékony hatásáról 🙂

Különböző témákkal fogunk dolgozni a workshop-sorozat során, melyek alkalomról alkalomra születnek meg: intimitás, határok, düh, szexualitás, szégyen, gyász, közelség-távolság, születés-halál, szabadság-korlátok, illetve lesz még bodywork pároknak is…

Miért éppen „Megáll az ész?”

A meghívás kéthetente péntekenként az, hogy hagyd a küszöbön kívül a gondolataid, hozd be a tested, hozd be az érzéseid, legyél jelen és engedd, hogy legyen, ami van, a maga természetességében.

Amit kérek tőled, hogy előre jelezd felém egy email-ben, kötelezettségek nélkül, hogy van szándékod részt venni az eseményen, illetve hogy mi az a téma, amivel Te szívesen dolgoznál.

Amennyiben egyszer jelezted szándékod felém, akkor kéthetente, az eseményt megelőző pénteken emailben értesítelek téged a következő alkalom témájáról.

Helyszín:

II. kerület, Kuruclesi út

Időpontok:
Az alkalmak kéthetente péntenként lesznek megtartva.
A csoportfoglalkozás díja: 14.000 Ft/alkalom

Időkeret: péntek 16:00-21:30.
A workshopok minimum 10 fős létszámmal lesznek megtartva.

Szeretettel várlak téged

Wojniczky László: Bodywork csoportvezető, önismereti tanácsadó, képződő integrál családállító
wojniczky.laszlo@gmail.com
+36 30 202 1790

A Szervezőkről

Az eseményt/csoportot a Bodywork – Nonduális Önismeret Egyesület hagyta jóvá. A csoportot vezetők részt vettek az Egyesület képzési rendje szerinti min. 3 éves módszertani képzésben, amelynek végén tanúsítványt szereztek, továbbá jelenleg is egyesületi tagok.

Kövess minket itt is:
Facebook: https://www.facebook.com/bodywork.hu
Instagram: https://www.instagram.com/bodywork_azelettanca/

Időpont

február 3. (Péntek) 16:00 - február 3. (Péntek) 21:30

Csoportvezető

Wojniczky László

Bodywork csoportvezető, önismereti tanácsadó, képződő integrál családállító
+36 30 202 1790

Tudj meg többet

Hozzászólás írása

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük