Ölelő Figyelem

17márc13:0019:00Ölelő Figyelemegynapos műhely a KapcsolatDinamika felkéréséreBudapest, Arunachala Stúdió, Budapest, Kuruclesi út 63. CsoportvezetőGörgényi MeaMészáros Kinga

Esemény részletei

Figyelem · Kapcsolat · Élet

Igen, a szavaknak óriási ereje van. Hányszor felemlegetjük, akár évekkel később is, hogy mit mondott a másik. Küzdünk a szavainkkal azért, hogy megértsen a másik, miközben gyakran átéljük, hogy valami nem megy át, akad, sértő, hiányzik, nem hallja meg, stb. De vajon tényleg a szavaknak van ekkora hatalma? Vagy annak a hangsúlynak, mögötte lévő érzelemnek, figyelmi térnek, testtartásnak, arckifejezésnek, az egész történés energiájának, terének amiből mint a jéghegy csúcsa a tengerből, előbukkannak a szavak? A kommunikációnk pusztán 7%-a verbális, a fennmaradó 93%-a a vokális és a nonverbális rétegek megnyilvánulásából születik. Milyen volna hát áthelyezni a hangsúlyt arra a jóval nagyobb hányadra, amiben a találkozás történik a másikkal?

Mert igen, lehet, hogy én is, te is arra vágyunk, hogy közelségben lehessünk. Ami nem feltétlen a szoros összefonódást jelenti, hanem lényegében azt, hogy kendőzetlenül láttathatom magam és látlak téged, legyen szó akár örömről, akár bánatról, akár a határaimról, akár a vágyaimról. Egyszerűen lehetek az, aki vagyok – veled.
De mégis hogyan tudunk eljutni egymáshoz ilyen mélységbe?

Az Ölelő Figyelem módszerének célja: megadni a másiknak azt a fajta figyelmet, amire te magad mindig is vágytál. Amikor minden figyelmeddel a másikkal és csak vele vagy, úgy, hogy ezt ő felismeri és elismeri.

A KapcsolatDinamika által megalkotott Ölelő Figyelem módszere az intimitás megteremtését célozza a beszélgetésekben. Mi most a Bodywork módszerével az Ölelő Figyelem szavak mögötti terét, a közted és köztem megjelenő, egymáshoz vezető útnak a lehetőségeit fogjuk megtapasztalni. Elindulhatsz a valódi figyelem útján, hogy a másik szemével láss, fülével hallj, s szívével érezz. Ránézhetsz arra, hogy vajon mi az, ami meggátol abban, hogy teljesen a másikkal lehess, s hogy vajon hogyan tudod fogadni, meddig tudod beengedni a másik figyelmét, jelenlétét.

A Bodywork módszerről:
A Bodywork egy testből kiinduló csoportos önismereti módszer, mely lehetőséget ad arra, hogy közelebb kerülj az itt és most teljességéhez, közelebb kerülj önmagadhoz. Tudatos jelenlét a testen keresztül a pillanatban, a térben, az énben és a kapcsolódásban.

Téged is várunk szeretettel, hogy együtt tapasztaljuk a közelség útjának dimbes dombos tájait!

A workshop időpontja: március 17. 13:00 – 19:00
Helyszín: Arunachala Stúdió – Budapest, II. ker. Kuruclesi út 63.
Részvételi díj: 18.000 Ft

Csoportvezetők:
Gőrgényi Mea – Bodywork csoportvezető asszisztens, integrál tanácsadó
Mészáros Kinga – Bodywork csoportvezető, integrál szemléletű pszichológus Jelentkezés és további információk:

A következő linken várjuk a jelentkezésed: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScbclntDNc7lv10ckthVuiFCApCgIBnBbtC6ybahQ9qEX5pbQ/viewform?usp=sf_link
A jelentkezésedet követően felvesszük Veled a kapcsolatot, hogy egy rövid beszélgetésre hívjunk, hogy kicsit megismerhessük egymást a workshop előtt. ezt követően a helyedet 8000 Ft előleg befizetésével tudod biztosítani.

A Bodywork módszerről bővebben itt olvashatsz.

A Szervezőkről
A workshopot a Bodywork – Nonduális Önismeret Egyesület hagyta jóvá. A csoportot vezetők részt vettek az Egyesület képzési rendje szerinti min. 3 éves módszertani képzésben, amelynek végén tanúsítvány szereztek, továbbá jelenleg is egyesületi tagok.
Kövess minket itt is:
Facebook: https://www.facebook.com/bodywork.hu
Instagram: https://www.instagram.com/bodywork_azelettanca/

Ha bármi kérdés felmerül benned, keress minket bátran az elérhetőségeinken:
Gőrgényi Mea: +36 30 160 2984
Mészáros Kinga: +36 70 379 3727 E-mail: avanticare@gmail.com
Szeretettel várunk! <3

Időpont

március 17. (Vasárnap) 13:00 - március 17. (Vasárnap) 19:00

Csoportvezető

Görgényi Mea

Bodywork csoportvezető asszisztens, Integrál önismereti tanácsadó
+36 30 160 2984

Tudj meg többet

Mészáros Kinga

Bodywork csoportvezető asszisztens, Integrál szemléletű pszichológus
+36703793727

Tudj meg többet

Hozzászólás írása

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük