Spirituális személyiségfejlesztés

07okt09:0018:00Spirituális személyiségfejlesztés150 órás zárt önismereti csoport CsoportvezetőBaráth IstvánPapp „PJ” János

Esemény részletei

Programsorozatunk célja, hogy ráláss személyiségszerkezeted térképén lévő vakfoltokra, melyek akadályozhatnak az önismereti és spirituális fejlődésben. Megdolgozva ezen területeket, akár belső tengelyed legszilárdabb építőköveivé válhatnak.

A személyiségfejlődésnek, az önismeretnek és a spirituális ébredésnek, tapasztalásoknak ideális esetben kéz a kézben, egymást kiegészítve kellene járniuk. Stabil önismereti alapok és belső tengely nélkül a spirituális élmények, energiák – akár egy izzasztókunyhó, ayahuasca szertartás vagy egy tantrikus szeánsz során tapasztaltak – könnyen fölösleges kitérőkkel nyújthatják meg a tudatszintváltásokat kísérő spirituális kríziseket, de akár komolyabb regresszióba is kerülhetünk tőlük. Egy állandó, megtartó csoport pedig segítheti a vakfoltjainkkal, árnyékszemélyiségünkkel való szembenézést, melyek integrálásával komoly erőforrásokhoz juthatunk.

A nonduális Bodywork és egyéb testfókuszú gyakorlatok segítségével indulunk a hiányok feltöltésén, integrálásán keresztül a stabil belső tengely, erős személyiségszerkezet építése felé, mely előfeltétele a magasabb szintű spirituális energiák komolyabb megtapasztalásának, tartós megtartásának is.

A nonduális Bodywork módszerről itt olvashatsz bővebben.

A csoportot vezetik:
Papp „PJ” János – Bodywork csoportvezető asszisztens, spirituális tanító, kísérő
Baráth István – Bodywork csoportvezető asszisztens jelölt

A csoport október 7-én indul egy kétnapos workshoppal, utána kéthetente szombatonként folytatódik, és lesz két 2,5 napos elvonulás. A pesti alkalmak minden nap 9-18-ig tartanak a vidéki elvonulások pénteken 16 órakor kezdődnek és várhatóan vasárnap 16 óráig tartanak.

Időpontok: okt. 7-8., 21., nov. 4., 18., dec. 9-10., jan. 5-7. – elvonulás, 20., feb. 3., 17., márc. 2., 16., ápr. 5-8 – elvonulás.

A csoport a harmadik alkalom után zárt csoporttá alakul, mely a tagoktól személyes és anyagi elköteleződést is igényel.

Részvételi díj: 25.000 Ft/nap + a két elvonulás alkalmával a szállás és az étkezés díja, kb. 40-50.000 Ft.

Jelentkezésed elfogadását egy rövid, online beszélgetés előzi meg, amelynek időpontját e-mailben egyeztetjük veled. A beszélgetés során megismerkedünk, és kérdéseidet is felteheted. A kb. 30 perces konzultáció díja 6.000,- Ft.

Jelentkezési határidő: 2023. szeptember 20.
Jelentkezés/előregisztráció: kizárólag emailben, a szemelyisegszerkeszto@gmail.com email címen.

Kérjük, hogy a levél tárgyának a Személyiségfejlesztést ad meg.

A Szervezőkről:
Az eseményt a Bodywork – Nonduális Önismeret Egyesület hagyta jóvá. A csoportot vezetők részt vettek az Egyesület képzési rendje szerinti min. 3 éves módszertani képzésben, amelynek végén tanúsítvány szereztek, továbbá jelenleg is egyesületi tagok.

Kövess minket itt is:
Facebook: https://www.facebook.com/bodywork.hu
Instagram: https://www.instagram.com/bodywork_azelettanca/

Várunk szeretettel
István és PJ

Időpont

október 7. (Szombat) 9:00 - október 7. (Szombat) 18:00

Csoportvezető

Baráth István

képződő Bodywork asszisztens
+36 20 2375100

Tudj meg többet

Papp „PJ” János

Bodywork csoportvezető asszisztens, spirituális tanító, kísérő

Tudj meg többet

Hozzászólás írása

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük