Szellem és Anyag – Egyben

22szept16:0020:30Szellem és Anyag – Egyben7 alkalmas zárt csoportBudapest, Jurányi Produkciós Közösségi Inkubátorház, Budapest, Jurányi utca 1-3. CsoportvezetőFekete GyöngyiFiák Rebeka

Esemény részletei

Leszülettél, itt vagy. Ide érkeztél, az anyagba, és közben kapcsolódsz az anyagon túlihoz. Tudod, hogy ez a kettő egy, és abban vagy, hogy felfedezd ennek az egybennek a megélését, kifejeződését a mindennapokban.

Hogyan tapasztalod az anyagi világot, a földit? Mit jelent számodra a megtestesülés, hogy ide érkeztél, ebbe a testbe? Milyen erőforrásaid vannak, amelyekkel élsz, hatsz? Mi az, ami motivál, amiért kinyúlsz, amiért érdemes mozdulni, alkotni, amit érdemes gyarapítani? És mik azok a visszahúzó erők, amelyek akadályozzák azt, hogy kifejeződhessen az, aki vagy, aki mindig is voltál?

Hogyan tapasztalod az anyagon túlit? Hogyan jelenik meg számodra? Képekben, testérzetekben? Vagy egyszerűen csak tudod, hogy van? Vagy talán egy létállapotban, amelybe időnként megérkezel? Hogyan érzékeled ezt a minőséget, és hogyan élődik benned, általad? Honnan szól hozzád, és merre hív?

És milyen az, amikor e kettő összeér, egy pontban, itt és most? Amikor egyszerre van jelen a mozdulatlanság és a mozdulat, a jelenlét, vanság és annak a törvényszerűsége, hogy tartasz valahonnan valamerre, van iránya az életednek? Hogyan fejeződik ki benned ez a találkozás? Merre mozdít, és milyen minőségeket hoz az életedbe?

A Bodywork eszközeit és a nonduális szemléletet követő csoportba hívunk, ahol az anyag és a szellem táncát fedezzük fel úgy, ahogy az megjelenik benned, általad. Hogy megtapasztald, milyen az, amikor rányitod a figyelmedet az összeérésre, arra a minőségre, amit a fent és a lent találkozása hoz, hogy ezáltal önmagadba érkezz, és önazonosabban mozdulj, pillanatról pillanatra.

Várunk szeretettel, ha:

– egyszerre hív a meditáció, és az élet sava-borsa;
– spirituális nyílást tapasztalsz, és fejlesztenéd a belső iránytűd érzékelését;
– nyílik, finomodik az érzékelésed: azt tapasztalod, hogy a világ dolgai jobban megérintenek; erősebben érzékelsz a finomenergiák szintjén is, és jó lenne megtanulni, hogyan lehet mindezzel jól élni, egy elfogadó közösségben tapasztalni ennek csatornázását, biztonságos keretek között tanulni a hatását, határait;
– nehezedre esik beleállni az anyagba: akár pénzt keresni, akár jól képviselni a határaidat;
– tisztábban szeretnél rálátni az erőforrásaidra, és vágysz arra, hogy képessé válj azokat belsővé téve, a saját jólléted szolgálatába állítani;
– fejleszteni szeretnéd az örömből- önszeretésből való mozdulást, az élet áramlására való rácsatlakozást;
– szeretnél elmélyedni egy olyan módszerben, amely lehetőséget ad a mintáid felismerésére, miközben rámutat arra, hogy minden pillanat friss, ezáltal a kondícionáltságból sejtszinten születhet valami új;
– tapasztalnád, milyen benne lenni az életben, szerelembe esni a puszta létezéssel, annak minden aspektusával, legyenek azok mély vagy magas megélések.

Dátumok:

2023. szeptember 22., október 6. és 20., november 3-4. és 17-18.
Pénteki napokon: 16.00-20.30-ig
Szombati napokon: 11.00-17.30-ig

Részvételi díj: pénteki napokon 15.000 Ft/alkalom, szombati napokon 18.000 Ft/alkalom.

Részvételi feltételek:
A csoport 7 alkalmas, zárt csoport. Az első alkalom végén elköteleződést kérünk, amellyel vállalod a részvételedet a további alkalmakon. Haladó önismereti folyamatra hívunk, ezért a jelentkezéshez fontos, hogy már rendelkezz önismereti tapasztalattal.

Helyszín:
MoveIn Stúdió – Jurányi Ház
Budapest II. ker., Jurányi utca 1.

A csoportot vezeti:

Fiák Rebeka
Bodywork csoportvezető asszisztens, segítő szakember

Fekete Gyöngyi
Bodywork csoportvezető asszisztens, integrál szemléletű kísérő, TREⓇ Provider

Jelentkezés és további információk:
Az alábbi linken várjuk a jelentkezésedet, melyet követően egyeztetünk egy időpontot veled, hogy egy rövid online beszélgetésben megismerjük egymást, mielőtt a csoport kezdetét veszi: https://forms.gle/jb2vefYc1nYfecqa9
Ha további információkra van szükséged, ide írj nekünk: gyongyreb.bodywork@gmail.com

A Szervezőkről:
A csoportot a Bodywork – Nonduális Önismeret Egyesület hagyta jóvá. A csoportot vezetők részt vettek az Egyesület képzési rendje szerinti min. 3 éves módszertani képzésben, amelynek végén tanúsítvány szereztek, továbbá jelenleg is egyesületi tagok.

A Bodywork módszerről itt olvashatsz.
Kövess minket itt is:
Facebook: https://www.facebook.com/bodywork.hu
Instagram: https://www.instagram.com/bodywork_azelettanca/

Időpont

szeptember 22. (Péntek) 16:00 - szeptember 22. (Péntek) 20:30

Csoportvezető

Fekete Gyöngyi

Bodywork csoportvezető asszisztens

Tudj meg többet

Fiák Rebeka

Bodywork csoportvezető asszisztens, segítő szakember

Tudj meg többet

Hozzászólás írása

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük