SZÖVETSÉGBEN

27jan09:0018:00SZÖVETSÉGBENzárt, HALADÓ, 120 órás csoportBudapest CsoportvezetőKlein Csaba

Esemény részletei

Mit jelent számodra az önmagad felé való elköteleződés, és hogyan jelenik meg a kapcsolódásaidban? Hogyan élheted meg és képviselheted önmagad, amikor kapcsolódsz valakivel, és mekkora teret adsz a másiknak, hogy önmaga lehessen? Hogyan lehet két teljesből egy folyamatosan változó egész? Itt vagy te, itt van ő, és itt van a kettőtök közös tere. Mi tartja össze, mi mozdítja előre, és mi az, ami hátrahúzza, beszűkíti? Milyen hiedelmeid vannak arról, ahogyan önmagadhoz és másokhoz kapcsolódsz? Arról, hogy mi történik, amikor megmutatod magad, úgy, ahogy vagy? Mit hoz benned az, amikor láthatóvá válsz, és mennyire vagy képes a másikat látni? Hogyan mozdultok együtt, közösen?

13 alkalmas csoportba hívlak, ami 10 hétvégi napból (két hetente egy hétvégi nap) és egy három napos (péntek-vasárnap) elvonulásból áll, ahol a Bodywork eszközeivel lehetőséged lesz ránézni kapcsolódási mintáidra, arra, ahogyan az önmagadhoz és másokhoz való kapcsolódásaidban működsz. A csoport mindenki számára nyitott, és nem csak azokat célozza, akik párkapcsolatban élnek. Tekinthetsz rá úgy, mint egy kísérleti terepre, ahol lehetőséged nyílik saját magadat felfedezni, a saját erőforrásaidra és készségeidre, képességeidre ráébredni.

Fontos tudnod, hogy ez egy haladó csoport, melynek előfeltétele, Bodywork csoport tapasztalat, önismereti munka csoportban vagy egyéni kiséréssel, illetve egy online beszélgetés a jelentkezés után egyeztetett időpontban.

Jelentkezés: https://forms.gle/MX2xom7khq8ysSt96

Felépítése:

2024. január utolsó hétvégéjétől, két hetente egy hétvégi nap, június közepéig. A pontos napok hamarosan kiírásra kerülnek.

Az alkalmak délelőtt 9-től délután 18:00-ig tartanak.

2024. február 23-25. 2 éjszakás elvonulás

Részvételi díj:
A teljes 13 alkalmas folyamat díja 260.000 Ft, (20.000 Ft / nap) melyet egy összegben, vagy alkalmanként tudsz megfizetni (20.000 Ft/alkalom). Az elvonulás szállás költsége és a napi háromszori vegán étkezés díja 40.000 Ft. A csoport zárt csoport, melyhez az első alkalom után tudsz elköteleződni.

Helyszín:
Budapest, Piliscsaba

A csoportot vezeti:

Klein Csaba
Bodywork csoportvezető
Integrál szemléletű coach
csaba@kleincsaba.hu

Bővebben itt olvashatsz a módszerről.

A Szervezőkről
A csoportot a Bodywork – Nonduális Önismeret Egyesület hagyta jóvá. A csoportot vezetők részt vettek az Egyesület képzési rendje szerinti min. 3 éves módszertani képzésben, amelynek végén tanúsítvány szereztek, továbbá jelenleg is egyesületi tagok.

Kövess minket itt is:
Facebook: https://www.facebook.com/bodywork.hu
Instagram: https://www.instagram.com/bodywork_azelettanca/

Időpont

január 27. (Szombat) 9:00 - január 27. (Szombat) 18:00

Helyszín

Budapest

Csoportvezető

Klein Csaba

Bodywork csoportvezető, Integrál szemléletű coach

Tudj meg többet

Hozzászólás írása

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük