Szövetségben magammal, szövetségben veled

23szept10:0018:00Szövetségben magammal, szövetségben veled6 alkalmas zárt Bodywork csoportBudapest, Jurányi Produkciós Közösségi Inkubátorház, Budapest, Jurányi utca 1-3. CsoportvezetőKlein Csaba

Esemény részletei

Mit jelent számodra az önmagad felé való elköteleződés, és hogyan jelenik meg a kapcsolódásaidban? Hogyan élheted meg és képviselheted önmagad, amikor kapcsolódsz valakivel, és mekkora teret adsz a másiknak, hogy önmaga lehessen? Hogyan lehet két teljesből egy folyamatosan változó egész? Itt vagy te, itt van ő, és itt van a kettőtök közös tere. Mi tartja össze, mi mozdítja előre, és mi az, ami hátrahúzza, beszűkíti? Milyen hiedelmeid vannak arról, ahogyan önmagadhoz és másokhoz kapcsolódsz? Arról, hogy mi történik, amikor megmutatod magad, úgy, ahogy vagy? Mit hoz benned az, amikor láthatóvá válsz, és mennyire vagy képes a másikat látni? Hogyan mozdultok együtt, közösen?

Háromszor kétnapos közös tapasztalásra hívunk, ahol a Bodywork eszközeivel lehetőséged lesz ránézni kapcsolódási mintáidra, arra, ahogyan az önmagadhoz és másokhoz való kapcsolódásaidban működsz. Célunk, hogy egy olyan folyamaton kísérjünk végig, amely során a „már ismerős” minták mellett megjelenik az új is, hogy felfedezd, mi az, ami közelebb visz önmagadhoz, és ha éppen kapcsolatban élsz, a társadhoz. A csoport mindenki számára nyitott, és nem csak azokat célozza, akik párkapcsolatban élnek. Tekinthetsz rá úgy, mint egy kísérleti terepre, ahol lehetőséged nyílik saját magadat felfedezni, a saját erőforrásaidra és készségeidre, képességeidre ráébredni.
Bővebben itt olvashatsz a módszerről.

Dátumok:

2023.09.23-24. (szombat-vasárnap)
2023.10.07-08. (szombat-vasárnap)
2023.10.21-22. (szombat-vasárnap)

Az alkalmak délelőtt 10-től délután 18:00-ig tartanak.

Részvételi díj:
A teljes 6 alkalmas folyamat díja 120.000 Ft, melyet egy összegben, vagy alkalmanként tudsz megfizetni (20.000 Ft/alkalom). A csoport zárt csoport, melyhez az első alkalom után tudsz elköteleződni.

Helyszín:
MoveIn Stúdió – Jurányi Ház
Budapest II. ker., Jurányi utca 1.

A csoportot vezeti:

Klein Csaba
Bodywork csoportvezető
Integrál szemléletű coach
csaba@kleincsaba.hu

Jelentkezés: https://forms.gle/NBXLayaH9e9pACfXA

A Szervezőkről
A csoportot a Bodywork – Nonduális Önismeret Egyesület hagyta jóvá. A csoportot vezetők részt vettek az Egyesület képzési rendje szerinti min. 3 éves módszertani képzésben, amelynek végén tanúsítvány szereztek, továbbá jelenleg is egyesületi tagok.

Kövess minket itt is:
Facebook: https://www.facebook.com/bodywork.hu
Instagram: https://www.instagram.com/bodywork_azelettanca/

Időpont

szeptember 23. (Szombat) 10:00 - szeptember 23. (Szombat) 18:00

Csoportvezető

Klein Csaba

Bodywork csoportvezető, Integrál szemléletű coach

Tudj meg többet

Hozzászólás írása

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük