Teremtés - Születés

07júl(júl 7)15:0008(júl 8)19:30Teremtés - Születés 2 napos műhelyBudapest, Kamala Központ, Budapest, Bartók Béla út 10-12. CsoportvezetőGöndör NóraHanzli István

Esemény részletei

Születésünk élménye meghatározó életünk működtetésének a szempontjából. A változásokhoz való viszonyunkat, életünk projektjeinek a végigvitelét mind – mind befolyásolja az, ahogyan e világra születünk.

Életünk tele van változással. Akadályokkal és kihívásokkal teli új helyzetekkel szembesülünk. Máskor pedig új dolgokat teremtünk és alkotunk.
Ezekre tekinthetünk úgy, hogy a folyamatuk ívében sok közös vonás van. Ilyenek a döntés, a nekikezdés, a nehézségek megélése, a túljutás, a befejezés, és a befejezés öröme.
Stanislav Grof pszichiáter szerint, ha bármelyikkel gondod van, akkor az gyökerezhet a születési folyamatodban, azaz lehet hogy egy ottani elakadást ismételsz.
Ennek eredményei lehetnek, hogy nem tudsz döntéseket hozni, vagy ha hozol, utána halogatsz, esetleg ha jönnek az első nehézségek, akkor hamar feladod, vagy ha végigcsinálod, akkor nem érzed az egészben jól magad és szenvedsz vagy bizonytalan vagy mindvégig. Ha sikerült végigcsinálnod, akkor pedig lehet hogy nem tudod elengedni az egészet, és örömmel megélni a sikert, hanem beleragadsz, és örömtelenség, vagy üresség a befejezés jutalma.
Ezek csak kiragadott példák, sokféle lehet az elakadás, vagy sérülés eredménye, de ha ezek ismerősek, vagy eszedbe jutott valamilyen másfajta minta, amit nagyon sokszor ismételsz, akkor jó eséllyel segíthet neked a csoportunk.
Mindegy hogy születés, testbe érkezés, vagy változás, itt a folyamatban átélheted másként, és szerezhetsz új tapasztalatokat, amivel felülírhatod korábbi élményeidet, és haladhatsz a válaszreakcióid megváltoztatása felé.

A születés különböző aspektusainak megtapasztalására hívunk.
Lehet, hogy az eredeti születésélményed feldolgozásával szeretnél haladni; lehet, hogy a testbeérkezéssel van dolgod, esetleg valamilyen új minőség megszülésének a folyamatában vagy éppen.
Ez a csoport neked szól, ha szeretnél egyéni folyamatban tapasztalni és meghaladni olyan mintázatokat, amelyek már nem szolgálják a fejlődésedet.
Ez a csoport neked szól, ha szeretnél a saját bőrödön tapasztalni és új élményekkel a régi, testben tárolt élményeidet, működéseidet átírni, megváltoztatni.

Időpont: 2023. július 7-8. (pénteken 15.00-21.00, szombaton 9.30-19.30 között)
Helyszín: Budapest
Vezetők:
Hanzli István Bodywork csoportvezető
Göndör Nóra bodywork csoportvezető asszisztens, családterapeuta, coach
A csoporton Bodywork módszerrel dolgozunk, 6 egyéni folyamatra lesz lehetőség. Ezen kívül részt vehetsz segítőként is, egyéni folyamat nélkül.
A csoportban Bodywork technikával dolgozunk. Bővebben itt olvashatsz a módszerről: https://bodywork.hu/bodywork-modszerrol/

A 2 napos csoport ára:
– egyéni születés folyamattal 50.000 Ft/fő
– egyéni születés folyamat nélkül 25.000 Ft/fő
A csoport részvételről való döntést egy rövid online interjú előzi meg.
Jelentkezni, kérdezni az alábbi elérhetőségeken tudsz:
istvan.hazli@gmail.com +36706676677
gondornora@gmail.com +36303572302

Szeretettel várunk!

A Szervezőkről
A csoportot a Bodywork – Nonduális Önismeret Egyesület hagyta jóvá. A csoportot vezetők részt vettek az Egyesület képzési rendje szerinti min. 3 éves módszertani képzésben, amelynek végén tanúsítvány szereztek, továbbá jelenleg is egyesületi tagok.

Kövess minket itt is:

Facebook: https://www.facebook.com/bodywork.hu

Instagram: https://www.instagram.com/bodywork_azelettanca/

Időpont

július 7. (Péntek) 15:00 - július 8. (Szombat) 19:30

Csoportvezető

Göndör Nóra

család- és párterápiás szakember, coach, Bodywork- és pszichodráma csoportvezető asszisztens

Tudj meg többet

Hanzli István

Bodywork csoportvezető, önismereti tanácsadó, Circling vezető
+36706676677

Tudj meg többet

Hozzászólás írása

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük