Tranzit

30aug15:0020:00Tranzita köztes állapot - 10 alkalmas zárt csoportBudapest, Jurányi Produkciós Közösségi Inkubátorház, Budapest, Jurányi utca 1-3. CsoportvezetőFerencz DiaLám Panni

Esemény részletei

Mindannyian köztes állapotban vagyunk itt a Földön – születésünk és halálunk köztesében. Mikor tapasztaljuk, éveknek hívjuk a pillanatot.

Ezen évek alatt vannak rövidebb átmeneti állapotok. Kívül is – iskolák, otthonok, munkahelyek, kapcsolatok váltása közötti időszakok – és belül is, amikor a régi már nem kényelmes és lépnénk, de az új még ismeretlen. Érezzük, hogy megváltozott bennünk, vagy körülöttünk valami és ami eddig volt, nem a miénk már.
Ebben az átmeneti szakaszban nem vagyunk sem döntési, sem aktív cselekvési helyzetben, ez a kivárás vagy a lépés előtti megpihenés időszaka. Tudod, hogy a kapuban állsz, lehet, hogy évmilliók óta, de lehet, hogy csak egy pillanatra. Ilyenkor belül erős önmunka zajlik: szembenézünk önmagunkkal, az érzéseinkkel, a tetteink hatásával és következményeivel. Nem tudod, mi bontakozik ki körülötted és benned, de minden lélegzetvételed közelebb visz ahhoz, aki valójában vagy. Oda lélegzel, oda figyelsz. Kivárod, amíg eljön a mozdulás pillanata és onnan mozdulsz.

Ha még távolabbra figyelsz, rádöbbensz, hogy az egész univerzum is folyamatos átalakulásban van. Mégis van valami, ami állandó. Valami, ami nem változik, mégis a legnagyobb változásra képes.
Ez a valami benned van.
És bennem.
Mindannyiunkban.
Ezt keressük ebben a csoportban.

A csoportban Bodywork módszerrel dolgozunk, vagyis a testérzetek tudatosításával, mozgással és érintéssel érkezünk meg az “itt és most”-ba, ezzel segítvén új működési lehetőségek kipróbálását. Nonduális szemléletünk tükrében pedig arra is adódhat tér, hogy valódi önmagunk és földi létünk tágabb aspektusába is bepillantsunk.
Bővebben a módszerről itt tájékozódhatsz.

Időpontok:
2024. aug. 30-31., szept. 13., 27., október 11., 25., november 8., 22., december 6., 20.
– kéthetente pénteki napok 15:00-20:00 óra között és aug. 31. szombat 10:00-17:00 óra között.

Részvételi feltételek:
A csoport 10 alkalmas zárt csoport, melyhez az első, pénteki nap végén tudsz elköteleződni. Az elköteleződéseddel vállalod, hogy a teljes folyamatban részt veszel, legfeljebb egy alkalomról hiányzol és az összes alkalom részvételi díját fizeted.

Helyszín:
Budapest, Jurányi Ház

Részvételi díj: 15.000 Ft/fő/alkalom pénteki alkalmak; aug. 31. szombat 21.000 Ft/fő.

Csoportvezetők:
Ferencz Dia – Bodywork csoportvezető asszisztens
Lám Panni – Bodywork csoportvezető asszisztens, szervezetfejlesztő, coach

Jelentkezés:
A következő linken várjuk a jelentkezésedet: https://forms.gle/A6D3pcNG18YExW776
A linken való jelentkezés nem egyenlő a csoportba való felvétellel, mert a jelentkezésed elfogadását egy online interjú előzi meg.
Kérdéseddel az alábbi elérhetőségeken tudsz keresni minket:
Ferencz Dia: +36 30 253 9236, ferenczklaudia@yahoo.co.uk
Lám Panni: lampanni@gmail.com

Várunk!
Dia és Panni

A Szervezőkről:
Az eseményt a Bodywork – Nonduális Önismeret Egyesület hagyta jóvá. A csoportot vezetők részt vettek az Egyesület képzési rendje szerinti min. 3 éves módszertani képzésben, amelynek végén tanúsítvány szereztek, továbbá jelenleg is egyesületi tagok.

Ha szeretnél többet megtudni a módszerről, bővebben itt olvashatsz róla:
Facebook: https://www.facebook.com/bodywork.hu
Instagram: https://www.instagram.com/bodywork_azelettanca/

Időpont

augusztus 30. (Péntek) 15:00 - augusztus 30. (Péntek) 20:00

Csoportvezető

Ferencz Dia

Bodywork csoportvezető asszisztens
+36302539236

Tudj meg többet

Lám Panni

Bodywork csoportvezető asszisztens, szervezetfejlesztő, coach

Tudj meg többet

Hozzászólás írása

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük