Vissza az Eredetbe

26jan15:0020:00Vissza az Eredetbe8 alkalmas zárt csoportBudapest, Jurányi Produkciós Közösségi Inkubátorház, Budapest, Jurányi utca 1-3. CsoportvezetőFerencz DiaLám Panni

Esemény részletei

Mindannyian teljes életre vágyunk, amelyben döntéseink szabadok, határaink tiszták és láthatóak. Ahol áramlik az energia, így a test és a lélek összehangolt, ennek megfelelően pontosan érzékeli, érzi és éli át a jelen tapasztalatait. A szorongás, fájdalom, bántás és a hétköznapok küzdelmei gyakran észrevétlenül szűkítik be érzékelésünket, ahol elveszettnek tűnik a kapcsolat a test és a lélek között. Áramlás helyett sodródás és elmosódás jön létre, csökken a testi jelenlét. Az érzést a túlélés, az intuíciót az ész, az elemzés és a racionalizálás váltja fel.
Olyan útra hívunk ebben a csoportban, ami az Eredethez való visszatalálást tűzte ki szándékul. Oda, ahonnan minden származik, indul, ahol minden végződik, miközben el sem mozdult. Időtlen és állandó. Ez a visszatalálás segíthet abban neked, hogy ráláss az életed valódi értelmére és arra a minőségre, amit most is élhetnél szabadon.
A 8 alkalom alatt megtapasztalhatod, hogyan használhatod a tested kapuként a lélekhez, így ráláthatsz arra, hol akadtál el ebben a kapcsolatban, és gyakorolhatsz, újra meg újra visszatalálhatsz az Eredetedbe vezető utadhoz, abba a forrásba, ahol önazonos lényed és érző szíved lakik.

A csoportban Bodywork módszerrel dolgozunk, vagyis a testérzetek tudatosításával, mozgással és érintéssel érkezünk meg az “itt és most”-ba, ezzel segítvén új működési lehetőségek kipróbálását. Nonduális szemléletünk tükrében pedig arra is adódhat tér, hogy valódi Önmagunk és földi létünk tágabb aspektusába is bepillantsunk. Bővebben a módszerről itt tájékozódhatsz.

Időpontok:
2024. január 26., február 9., 23., március 8., 22., április 5., 19., május 3. – kéthetente pénteki napok 15:00-20:00 óra között

Részvételi feltételek:
A csoport 8 alkalmas zárt csoport, melyhez az első alkalom végén tudsz elköteleződni. Az elköteleződéseddel vállalod, hogy a teljes folyamatban részt veszel, legfeljebb egy alkalomról hiányzol és az összes alkalom részvételi díját fizeted.

Helyszín:
Budapest II. kerület, Jurányi Ház

Részvételi díj: 15.000 Ft/fő/alkalom

Csoportvezetők:
Ferencz Dia – Bodywork csoportvezető asszisztens
Lám Panni – Bodywork csoportvezető asszisztens, szervezetfejlesztő, coach

Jelentkezés:
A következő linken várjuk a jelentkezésedet: https://forms.gle/yzGyERmDX1bDMd1z5
Jelentkezésed elfogadását egy online interjú előzi meg.

Csoportlétszám max. 18 fő

Kérdéseddel az alábbi elérhetőségeken tudsz keresni minket:
Ferencz Dia: +36 30 253 9236, ferenczklaudia@yahoo.co.uk
Lám Panni: lampanni@gmail.com

Dia és Panni

A Szervezőkről:
Az eseményt a Bodywork – Nonduális Önismeret Egyesület hagyta jóvá. A csoportot vezetők részt vettek az Egyesület képzési rendje szerinti min. 3 éves módszertani képzésben, amelynek végén tanúsítvány szereztek, továbbá jelenleg is egyesületi tagok.

Kövess minket itt is:

Facebook: https://www.facebook.com/bodywork.hu
Instagram: https://www.instagram.com/bodywork_azelettanca/

Időpont

január 26. (Péntek) 15:00 - január 26. (Péntek) 20:00

Csoportvezető

Ferencz Dia

Bodywork csoportvezető asszisztens
+36302539236

Tudj meg többet

Lám Panni

Bodywork csoportvezető asszisztens, szervezetfejlesztő, coach

Tudj meg többet

Hozzászólás írása

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük