Egyesületünk egy olyan összetartó közösség, amely a Bodywork által együtt teremt és hat a világra, hogy az – az önismeret útján – szabadabbá váljon testben, lélekben és tudatban.

 

Csapatunk olyan szakemberekből áll, akik 3, illetve 4.5 éves képzési folyamatban vettek részt:

Bodywork csoportvezető asszisztenseink 1.5 év (250 akadémiai óra) önismereti sajátélmény után 1.5 év (280 akadémiai óra) módszertani képzésen vettek részt, Bodywork csoportvezetőink pedig ezek után további 1.5 év szupervízió után a „Bodywork csoportvezető” címet szerezték meg.
A módszertani képzést a Bodywork kiképzők tartják, akik részt vesznek a módszer megalkotásában, gyakorlásában, oktatásában és szupervíziójában.

 

Céljaink

1. Bodywork csoportok leendő résztvevői számára:

 • olyan önismereti folyamatokat biztosítani, melyekben megtapasztalható a tudatosság és a jelenlét testben, érintésben, mozgásban, érzelemben és gondolatban
 • megmutatni az emberlétben rejlő lehetőségeket:
  • hogy a testben-lét kincs,
  • hogy felelősek vagyunk a tetteinkért és kapcsolatainkért másokkal,
 • önvizsgálati utakat facilitálni, melyekben a wilberi 0-tól egészen a nonduális szintig bejárható és átjárható a tudat tere
 • testi kapcsolódásokat fejleszteni és pozitív érintési kultúrát népszerűsíteni

2. Szakmai platformokon:

 • utánpótlást elősegíteni: szakmai képzéseket és továbbképzéseket, illetve szupervíziós lehetőségeket biztosítani
 • képviselni a Bodywork módszert és a hozzátartozó nonduális emberképet a világban és a segítői szakma képviselői számára
 • a nonduális világképű hazai, illetve nemzetközi szervezetekkel aktívan együttműködni

3. Egyesületünk jelenlegi és leendő tagjai számára:

 • közös értékeken alapuló szakmai és emberi közösséget teremteni és fenntartani
 • olyan szakmai tudásbázist biztosítani, amely a bodywork módszeréhez, annak szakmai hátteréhez, illetve ember- és világképéhez kapcsolódik

 

Úgy érezzük, hogy egyesületünk örömből született és örömmel indult el földi útján. Ha bármelyik elágazásnál hívást érzel arra, hogy kapcsolódj hozzánk, keress fel bennünket elérhetőségeinken.

Itt vagyunk elérhetőek:


Telefon
+36302539236

Levelezési Cím
Budapest, Széher út 56.

Adatkezelési tájékoztató

A facebookon is:

Bodywork Egyesület

Azért dolgozunk, hogy te is megtapasztalhasd, mi mindenben segíthetsz magadon, ha megtanulsz az „itt és most” jelenségeire figyelni, és a tested bölcsességére hallgatni.

Aktív Bodywork módszertani kiképzők

Pecsenka Nóra

Pecsenka Nóra

Elnök, Bodywork kiképző, pszichológus, jógaoktató, pszichodráma asszisztens

Bővebben...

Téged látlak. Nem elsősorban abban kísérlek, hogy a személyiségedet formáld, az inkább egy eszköz. Hanem abban, hogy megkülönböztesd magad a mintáidtól. És ha ráébredtél, ki vagy, otthon érezd magad a jelenben.Ahogy Weöres Sándor írja a Teljesség felé: Ki vagy Te? írásában:„Ha elvonatkoztatod magadat mindattól, amit lényednek ismersz: tulajdonképpen lényed ott kezdődik: Testedet, értelmedet, személyedet ne cseréld össze lényeddel, önmagaddal. Csak segédeszközöd; csak batyu, mely szükségleteid őrzője is, görnyesztő teher is.Tested nem te vagy, hiszen csak anyag, mely folyton cserélődik: negyvenéves korodban húszéveskori testedből egyetlen parány sincsen. De érzelemvilágod és értelmed sem te vagy, hiszen még nem volt, mikor te már a bölcsőből nézegettél. Ki vagy? a határtalan, mely fogantatásodkor a határok közt megjelent.Ha elhatárolt személyedet tekinted önmagadnak, végezz copernicusi fordulatot: a határtalan teljességet tekintsd önmagadnak, személyedet pedig ideiglenes kötöttségnek, puszta tüneménynek, ,,nem-én”-nek.Ahol megszűnik az érzés, érzéketlenség, gondolat, gondolattalanság, változás, változatlanság; ahol azt hinnéd, hogy semmi sincsen: tulajdonképpeni lényed ott kezdődik.”
Schweder József

Schweder József

Szakmai Alelnök, Bodywork kiképző és csoportvezető, Etikai Bizottság Elnök, Integrál tanácsadó

Bővebben...

Integrál személyiségfejlesztő tanácsadó, Bodywork csoportvezető, jógaoktató, Etikai Bizottság Elnöke, Tanulmányi Bizottság Titkára

Számomra a Bodywork szorosan kapcsolódik az integrál szemlélet azon megközelítéséhez, hogy a felnövés és a felébredés egymás melletti fejlődésében tudunk az emberi létünk kiteljesedése felé haladni. Mit is jelent ez?

A felnövés alatt a személyiségfejlődést értem, felébredés alatt pedig a spirituális utunk beteljesedését. A Bodywork mindkét területen segíti az előrehaladást. A fókusz a személyiség fejlesztése, hiszen ez elengedhetetlen feltétele a spirituális fejlődésnek. Azon dolgozom, hogy a hozzám segítségért fordulóknak két irányt mutassak. A felnövésen keresztüli felébredés lehetőségét, tapasztalati úton szeretném a Bodywork segítségével megmutatni.

Mit tud adni a módszer?  A gyógyításon túl a flow megélése, az „itt és most”-ban időzés és a transzperszonális szintek megtapasztalása új irányokat tud mutatni a spirituális úton is.

Egy párhuzamos utazásra hívlak, ahol a felnövésben a testedben lenyomatot hagyott korábbi emlékeket dolgozzuk át, a felébredésben az elméd meghaladása történhet azon keresztül, hogy a módszer a tudatod tágulásán nyugszik. 

Aktív csoportvezetők

Dr. Danázs Barbara

Dr. Danázs Barbara

Bodywork csoportvezető, orvos, Integrál önismereti mentor

Bővebben...

Bodywork csoportvezető asszisztens, orvos, Integrál önismereti mentor, képződő fókusztréner

Kíváncsi vagyok Rád, a Te különleges, egyedi Univerzumodra. Elkísérlek az oda vezető úton egy darabig, ha kéred. Az Út a Tiéd, Te járod be, én pedig ott vagyok Veled, amíg ebben a világban járni tanulsz. Nem óvlak meg az eleséstől, hanem figyelek Rád, és megmutatom, hol találod meg az erőd, amivel felállhatsz és tovább mehetsz Önmagad felé.

Hiszek a test bölcsességében. Hiszem, hogy ott kulcsok rejlenek önmagamhoz. Ezért választottam olyan módszereket (pl. Fókusz, Bodywork), amelyek a test érzetei, érzéseiből indulnak ki. Segítségül hívom hozzá a tudatot és a lelket. Mert számomra így válik kerek egésszé a történet. Az enyém, a Tiéd, mindenkié.

Földi Nóra

Földi Nóra

Bodywork csoportvezető, pszichodramatista, coach (ICF), jógaoktató, integratív családállítás csoportvezető

Bővebben...

Bodywork csoportvezető asszisztens, pszichodramatista, coach (ICF), jógaoktató, integratív családállítás csoportvezető

Az emberről nonduális szemlélettel gondolkodom, melynek lényege, hogy a formák világa a mindent átható Egy-ség teréből válik láthatóvá, és tulajdonképpen nincsen elkülönültség, minden EGY. A testmunka (Bodywork) folyamatokban is ezt tapasztalhatjuk, hiszen itt a testünk a kapu, az eszközünk ahhoz, hogy az “itt és most” tapasztalások segítségével fel tudjuk ismerni tudatunk folyamatosan változó szűkebb és tágabb állapotait. Engedhetjük, ami a legigazabb, és hogy belső világunk megelevenedjen – majd láthatóvá, formálhatóvá váljon.

A folyamatok során a jelenlét, az “az lehet ami van” teljessége és alkotó ereje folyamatosan elvarázsol: annak a lehetősége, ahogyan egymásra és magunkra hathatunk. Abban hiszek, hogy a kapcsolódásnak gyógyító ereje van, és ez a kapcsolódás már önmagában is az állandó megújulás lehetőségét biztosítja.

A bizalmi térben újra élő kapcsolatot alakíthatunk ki testünkkel, teret teremthetünk új nézőpontoknak is, miközben átélhetjük a választás lehetőségét, a döntés szabadságát és a saját életünkért történő felelősségvállalás érzését.

A testmunka folyamatok során vizsgált érdeklődési területeim: kötődés, transzgenerációs hatások, intimitás, teremtés, foganás, inkarnáció, születés, határok-énhatárok, erő-énerő, bizalom, áramlás és elengedés, nőiség, megfelelés, szégyen, veszteség és halál.

Bővebben: testmunka.hu

Hárs Petra

Hárs Petra

Bodywork csoportvezető asszisztens, integrál önismereti tanácsadó

Bővebben...

Bodywork csoportvezető asszisztens, integrál önismereti tanácsadó

Abban kísérek, amiben magam is járok. A tudatosság útján felfedezve a mintákat az életben felmerülő jelenségekben, belső dinamikáikban. Felismerve a kapcsolatot a különböző működésmódok, énállapotok és énrészek között; azt, hogy hogyan vagy önmagaddal, hogyan vagy a világgal.Ahogy belső világok megnyílnak, többet láthatsz meg magadból, s találkozhatsz a gátló, nehezebb tartalmakkal ugyanúgy, mint azokkal az erőforrásokkal, amivel ez bírható. A személyiség térképein tájékozódva, egyre több pontot megismerve, s szabadabb vagy a megéléseidben, reakciódban, döntéseidben. S közben tapasztalhatod, ahogy ezek pontok a jelen pillanatban most mind egyben vannak. A megismerés a részekből az egészbe, a sémákban sodródásból az áramlás élményébe vezet. A jelenlétben megélve a teljességet. http://egyegy.hu/hars-petra-bemutatkozas/

Paku Veronika

Paku Veronika

Operatív Alelnök, Bodywork csoportvezető, Integrál tanácsadó

Bővebben...

Operatív Alelnök, Bodywork csoportvezető, Integrál személyiségfejlesztési tanácsadó, Bodywork csoportvezető, képződő családállító.

2010-ben kezdtem önismerettel foglalkozni, először a saját életemben, majd a saját önismeretemet folytatva, képezni is kezdtem magam 2012-ben. Elvégeztem az Integrál Akadémiát, a Bodywork Egyesület csoportvezetői képzését, most családállításban képződöm. Jelenleg bodywork csoportokat vezetek. Mind szakmai, mind önismereti utamon fontos szerepet kapott a kapcsolati dinamikák és mélyen elzárt félelemek és fájdalom tudatosítása, megélése és beölelése. A kirekesztés és a kirekesztettség érzés által kellett szorongás megdolgozása és egyensúly keresése az élet minden terültén.

Honnan indultam? Én azt hozom magammal, hogy “nem vagyok elég jó” és az ebből fakadó félelmet, hogy nem fognak szeretni. Ha valaki még így is szeret, azt nagyon meg kell becsülni és tuti nem tenni semmi olyat, amivel elveszítem. Remekül megtanultam alkalmazkodni, a dühömet magamba fojtani, cuki lenni. Ha bárki bármit tett ellenem, arra mindig találtam valami mentséget. Néha kitörtem, tomboltam ezzel tartva egyensúlyba a rendszert, majd emiatt jött a szégyen, a bűntudat, hogy újra visszatérhessek az ördögi körbe, ami fogva tart.

Mit kaptam a bodyworktől? Az első és legfontosabb lépésként rálátást, arra ami bennem zajlik, hogy ismétlem újra és újra minden kapcsolatomban. Lehetőséget, hogy kipróbáljam milyen, amikor máshogy döntök. Megtapasztalást, hogy így is szerethető, OK vagyok. Magabiztosságot, hogy felvállaljam azt, aki vagyok. Szerelmet, amiben az lehetek, aki vagyok. Hivatást, hogy mást Téged is kísérhesselek, ha elindulnál ezen az úton.

Rédl Adrienn

Rédl Adrienn

Bodywork csoportvezető asszisztens, mentálhigiénés szakember

Bővebben...

Bodywork csoportvezető asszisztens, mentálhigiénés szakember, integrál konzulens, szomatodráma csoportvezető

2013 óta foglalkozom intenzíven önismerettel és képződöm különböző módszerekben. Ez alatt az idő alatt megtapasztaltam és mára már nélkülözhetetlennek érzem a testmunka erejét a saját kiteljesedésemben, önelfogadásomban. Ez a belső tapasztalat, ami arra ösztönöz, hogy a Bodyworköt minél több emberhez eljuttassam.

Mélyen hiszek benne, hogy akár az egyéni üléseink során, akár a csoportban kialakuló kapcsolatban megjelenő elfogadás az, ami segít, hogy megtaláld a saját válaszaidat, és közelebb kerülj önmagadhoz.

Dr. Szabó Nikolett

Dr. Szabó Nikolett

Bodywork csoportvezető, Tanulmányi Bizottsági Tag, háziorvos

Bővebben...

Háziorvos, Bodywork csoportvezető, Pszichodráma asszisztens, Tanulmányi Bizottság Tag, integrál szemléletű önismereti kísérő, Lomi Lomi Nui masszőr

2011 óta foglalkozom intenzíven önismerettel, a megfogható és a szavak mögötti lényegiség, forrás keresésével. Ami az utóbbi években intenzíven foglalkoztat, hogy hogyan lehet a terápiákon, csoportokban, más tudatállapotokban tapasztalt, felismert, megnyílt tudást, ismeretet a realitásba, a valós kapcsolatokba integrálni. Hogyan tud az elme és a szív egy közös hullámban, egy termékeny útban találkozni.

Szörényi Viktória

Szörényi Viktória

Bodywork csoportvezető, Etikai Bizottság Tag, Stott Pilates instruktor

Bővebben...

Bodywork csoportvezető, Etikai Bizottsági Tag, Stott Pilates instruktor, modern tánctanár és táncos

„Miközben a világot vizsgálod, ne engedd, hogy a tudat elmeneküljön a testtől. Vizsgáld meg a test természetét, lásd, hogy milyen elemekből áll össze. Amikor a szív a maga teljességében világosan látja a test valódi természetét, felfénylenek a világ valódi csodái” (Ácsán Mún)

Táncosként, amikor hagytam, hogy a lelkem a testemen keresztül nyilvánuljon meg, felsejlett a jelen átlényegítő minősége. Ilyenkor boldog voltam. Érdekelt, hogy tudom ezt az élményt a hétköznapjaimba átörökíteni. Ezen az úton jutottam el a Bodywork módszeréhez.

A Bodywork számomra a tudatos jelenlétet, a flow élményét és a tökéletesség mellőzését jelenti, pontosabban azt, hogy „hadd legyek az, aki Vagyok”! Ítélkezés helyett a megismerést, fejben levés helyett a testi érzetek és érzelmek tudatosítását kínálja.

Vári Mariann

Vári Mariann

Bodywork csoportvezető, Művészetterapeuta

Bővebben...

Bodywork csoportvezető asszisztens, Művészetterapeuta

A Bodywork első érzésre szerelem volt számomra, ami máig tart. Életérzés, tudatállapot, filozófia, életvitel. MEGTAPASZTALÁS. Saját élményem alapján ez segített legtöbbet a művészetterápia mellett, máshonnan pótolhatatlan tudást közvetít magadról. Egyéni kísérésben és csoportokon is ezt a két módszert használom, tudati alapként a nonduális nézőpont és az integrál szemlélet hatja át az életem. A transzperszonális síkok, transzterek összekapcsolását célzom a hétköznapi síkkal a saját életemben csakúgy, mint a hivatásomban.

www.polarisart.net

Veréb Szandra

Veréb Szandra

Bodywork csoportvezető, Tanulmányi Bizottság Tag, Integrál tanácsadó

Bővebben...

Integrál önismereti tanácsadó, Bodywork csoportvezető, Tanulmányi Bizottság Tag, Családállító, Orientális táncos, Dúla

Táncosként mindig is érdekelt a test és tudat kapcsolata, egyféle kulcsnak vagy átjárónak érzékeltem a mélyebb rétegeimhez. Az áramlás tapasztalása is a tánccal kezdődött, s a Bodywork megismerésével mindez tudatosult. Azért szeretem ezt a módszert, mert valóban összetett, a tudat teljes spektrumát képes elérni. A prenatális, preverbális (születés előtti, kisgyermekkori) szintektől a személyiségen át a transzperszonláis, személyiségen túli szintekig, ezáltal is tágítva a tudatot. A bodywork szabadsága abban rejlik, hogy bármi lehetséges – lehet az, ami van -, s ezért olykor tartalmaz dramatikus, állításos, meditatív, transz, áramlás… stb. elemeket is. Így bármilyen helyzettel, problémával érkeznek a csoportba, a tér intelligenciájával, türelemmel és intuitív vezetéssel azt meg lehet érinteni. Tehát amellett, hogy a tudatunk tágul és a lét mélyebb kérdéseire is választ talál, ébredezik; személyiségünk – a „meder” – képes erősödni, növekedni, s segíteni minket a felébredés felé. Ezen az úton tudlak segíteni, bármi is az irány.Kísérőként alázattal, szeretettel és tisztelettel kísérlek az utadon. Olykor vagyok a lámpás, aki irányt mutat, s olykor egy árnyék, aki csendben követ, s így együtt megyünk az utadon-utunkon. Vagyok a fészek, aki biztonságot ad és néha a gonosz, aki a legbensőbb démonjaidat testesíti meg. A vásznad vagyok, melyre a bensőd vetül – s együtt nézzük ezt a filmet. Vagyok a lift, mely – ha kéred – a pokolba visz, s ugyanez visz a mennyekbe is, s vagyok a híd, mely mindezt, s részeidet összeköti.

Visi Márton

Visi Márton

Bodywork csoportvezető, Integrál szemléletű önismereti mentor

Bővebben...

  Integrál szemléletű önismereti mentor, Bodywork csoportvezető, pszichodráma asszisztens, jógaoktató

www.integralmentoring.hu  www.kiserlek.hu

A Bodywork nekem út és kapcsolódás. Út befelé. Út az autentikusság felé. És út, mód a kapcsolódás felé. 

Hogy vagy magaddal Most. Hogy érzékeled magad, határaid, érzéseid? Amit tapasztalsz, az korlátoz, vagy látod tág lehetőségeit? Ha ezeket a kérdéseket fürkészed – kapcsolódsz.
Kapcsolódsz ahhoz, ami van, ahogy vagy, aki vagy. Éppen itten a mostban. S ez az origó – észlelem, hogy vagyok. És ebből kapcsolódom kifelé, ha a külső felé irányulok. Érzékelem az érintésem, érzékelem azt, ahogy hatok az érintésemmel, nézésemmel. Érzékelem magam, érzékelem a világot, érzékelem a másik (ember) valóságát. 
Fokozatosan megtanulod szabályozni, ahogyan kapcsolatba lépsz, ahogyan kommunikálsz. Ez a hozzáállás határoz meg emberként, és segítő mentorként. Ebben kísérem a hozzám fordulókat, egyéneket, párokat.
Csoportjaimon rendre megcsillan a humor, a játék, és hogy lehet korrigálni, másként is újraélni. Ezáltal újra írni a régit: mintát, módot, kapcsolatot.

Jó élni!

Wojniczky László

Wojniczky László

Bodywork csoportvezető, Integrál szemléletű önismereti mentor

Bővebben...

A bodywork módszer számomra a jelenlétet, a kapcsolatot és a biztonságos teret jelenti, ahol a testünkben őrzött mintáinkhoz és működésünket meghatározó lenyomatokhoz férünk hozzá az „itt és mostban”, szavak nélkül.

Önismeret és önmegvalósítás: felismerni azt, ami van, tudatosítani és megváltoztatni. Egyhegyű figyelemmel és szeretettel kísérlek téged belső világod felfedezésére a módosult tudatállapotokban való önismereti utad és munkád során, akár a pokol, akár a mennyek kapui nyílnak épp számodra. Veled vagyok és segítelek hogy személyiséged fejlődésében és spirituális növekedésedben egyensúly és harmónia legyen.

Aktív csoportvezető asszisztensek

Dr. Bálint Krisztina

Dr. Bálint Krisztina

Bodywork csoportvezető asszisztens, orvos

Bővebben...

Bodywork csoportvezető asszisztens, orvos

 

 

Dr. Dudás Mária

Dr. Dudás Mária

Bodywork csoportvezető asszisztens, orvos, pszichoterapeuta

Bővebben...

Bodywork csoportvezető asszisztens, orvos, pszichoterapeuta

Én a személyes krízisem miatt indultam el az önismeretben. Tapasztalatom szerint a változáshoz őszinte szembenézésre, kitartásra, figyelemre van szükség, és persze kell egy módszer…..Mélyen hiszek abban, hogy a testünk tudja magunkra a választ. Ahogy a bodyworkben mozdulunk továbbgördítjük az elakadásainkat nemcsak a testünkben, hanem az elménkben is, más nézőpontot találva. Öngyógyítunk.

Göncz Diána

Göncz Diána

Bodywork csoportvezető asszisztens, képzési szakember

Bővebben...

Bodywork csoportvezető asszisztens, kommunikációs szakember, a Bodywork Egyesület kommunikációs felelőse
Göndör Nóra

Göndör Nóra

Bodywork csoportvezető asszisztens, pszichológus, családterapeuta

Bővebben...

Coach, pszichológus és pszichodráma asszisztens, családterapeuta, Bodywork csoportvezető asszisztens

A lényeg a kapcsolat, kapcsolódás. A valódi kapcsolat önmagunkkal, másokkal gyógyít.

Főoldal

Holló Ági

Holló Ági

Bodywork csoportvezető asszisztens, HR tanácsadó, coach

Bővebben...

HR szakemberként több, mint 10 éve foglalkozom szervezetek, vezetők és kollégák támogatásával. Saját vezetői és önismereti utam kapcsán az elmúlt 5 évben egyre inkább előtérbe került szakmai érdeklődésemben az emberek fejlesztése, ezért először tréneri, majd coach, csoport és teamcoach és bodywork asszisztensi végzettséget szereztem. Az önismeretben nagyon nagy hatással volt rám a testtel, mozgással, nonverbális térben átélt tapasztalás, ezért a bodywork örökre elrabolta a szívemet. Szeretek kipróbálni új dolgokat, például a bodywork-öt kombinálni klasszikus fejlesztési módszerekkel.

Hiszek a fejlődésben, és abban, hogy akkor lehetünk igazán szabadok és önazonosak szakmailag és emberileg egyaránt, ha rálátunk mintáinkra, és ezáltal tudatosan tudunk reagálni a minket érő hatásokra. Fejlesztő és segítő szakemberként ebben segítem a hozzám fordulókat, hogy az itt és mostban, teljes figyelmemet és nyitottságomat odaadva megnyílhassanak az őket leginkább foglalkoztató, vagy éppen akadályozó témákban, és ezáltal elmozdulhassanak a számukra vágyott irányba.

Klein Csaba

Klein Csaba

Bodywork csoportvezető asszisztens, Integrál szemléletű coach

Bővebben...

Bodywork csoportvezető asszisztens, Integrál szemléletű coach

Klein Csaba vagyok az Everness fesztivál egyik kezdeti alapítója és vezetője. Emellett Bodywork csoportvezető asszisztens, Integrál szemléletű coach, és elvégeztem a Buddhista Főiskola Vallásbölcseleti szakát is. 2001-ben második fiam, Martin születése alaposan megváltoztatta az addigi materialista világomat, amiben informatikusként dolgoztam. Bár korábban is nyitott voltam a világ sokszínűségére, mégis az ő születése, és a vele született betegsége állított rá arra a pályára, ami teljesen átalakította a világképemet, és azóta is folyamatos önfejlesztésben vagyok.

Márton Krisztián

Márton Krisztián

Bodywork csoportvezető asszisztens, integratív tanácsadó

Bővebben...

Bodywork csoportvezető asszisztens, pszichodrámában képződő asszisztens, integratív tanácsadó, tibeti masszőr

Testből kiindulva saját tempóban meg lehet érkezni az érzelmekhez, onnan csak egy dobbantás a finomabb működésbe csobbanás. Dolgom az, hogy nagyítóval, iránytűvel és lámpással kísérem a hozzám fordulókat, egyénileg és/vagy csoportosan. https://integraltherapy.hu/

Mészáros Kinga

Mészáros Kinga

Bodywork csoportvezető asszisztens, Integrál szemléletű pszichológus

 

 

Mitli Attila

Mitli Attila

Bodywork csoportvezető asszisztens, Integrál szemléletű kísérő

Bővebben...

Bodywork csoportvezető asszisztens,  Integrál és yoga szemléletű kísérő

Egyéni életutam során viszonylag fiatalon kerültem közel a spiritualitáshoz, aminek kiteljesedése egy magasabb isteni minőség megismerésében és elfogadásában csúcsosodott ki. Ezt követően az Integrál Akadémia keretei mentén ismertem meg mélyebben a Nyugat pszichológiájának főbb iskoláit, a mainstream, illetve az alternatív elméleteket és modelleket. Emellett a keleti filozófia és spirituális hagyományok és világok alapjaiba is bepillantást nyertem, amivel gyakorlati és tapasztalati úton is megismerkedtem. Jelenleg a Bodywork Egyesület tagjaként – illetve meditatív úton – aktívan tanulom, tapasztalom, gyakorlom a nonduális tudati minőséget, amit hitem szerint a mindennapi életben is képesek lehetünk képviselni. Bízom benne, hogy ha tanulhatunk egymástól, úgy találkozni fogunk akár egyéni vagy csoportos önismereti kísérésem során.

Vinkó Andrea

Vinkó Andrea

Bodywork csoportvezető asszisztens, mentálhigiénés szakember jelölt

Bővebben...

Bodywork csoportvezető asszisztens, mentálhigiénés szakember jelölt, jógaoktató

Nekem a Bodywork…Út és érkezés a felszín mögé, a pillanat igazába.Kapcsolódás önmagammal, a legkülönfélébb részeimmel, s e részek tükröződéseivel a társaimban.Rálátás a bennem mozdulóra, és arra, amiben magam mozdulok.Mozdulás, áramlás, jelenlét: az élet tánca. http://egyegy.hu/vinko-andrea-bemutatkozas/

Az egyesület dokumentumai (közgyűlések meghívói, éves beszámolók stb.) 2023-ban

Az egyesület dokumentumai (közgyűlések meghívói, éves beszámolók stb.) 2022-bEn

Az egyesület dokumentumai (közgyűlések meghívói, éves beszámolók stb.) 2021-bEn

Az egyesület dokumentumai (közgyűlések meghívói, éves beszámolók stb.) 2020-ban

Az egyesület dokumentumai (közgyűlések meghívói, éves beszámolói stb.) 2019-ben