EZ A PILLANAT MOST MINDEN PILLANAT

19máj10:0017:00EZ A PILLANAT MOST MINDEN PILLANATegynapos (egy pillanatos?) Nonduális Bodywork elvonulás NoorralBudapest CsoportvezetőPecsenka Nóra

Esemény részletei

Május 19-én egynapos Bodywork-re van lehetőséged, hogy bepillants a végső nézőpontba, hogy megismerd a valódi természeted.
A szellemi elvonulásokon megszokott jóga vagy ülőmeditáció helyett – a tudati munkára a Nonduális Bodywork módszer adja a keretet.

Egy pillanatra leállítjuk a filmet, vagy legalábbis mögé nézünk, hogy láthatóvá váljon a vászon. A test kapu. Használjuk is: a tér, a test, a mozgás, a közvetlen érzékszervi tapasztalás, a tánc közös tapasztalása során. Egyik legnagyobb élményem volt Mooji tíznapos csendelvonulásán együtt táncolni szavak nélkül este mindenkivel. Egyértelmű volt, hogy a csend nem a zene és a tánc hiánya, hanem valami más. A lényeg nemcsak akkor válhat láthatóvá, ha üres a vászon, hanem ha rájövök, hogyan nézzek a film mögé.

A Nonduális Bodywork számomra az évek során remek tudati szempontváltó eszköznek bizonyult, ami nemcsak a személyiség formálására, hanem a szerkezetből való kiazonosulásra is alkalmas. Spontán szokott megtörténni, de ezen az elvonuláson módszeresen egybefűztem az eddig bevált metaforákat, holdra mutató ujjakat, és szándékomul tűztem ki, hogy kísérjelek, hogy ráébredj valódi természetedre.

Ha nem fértél be a májusi négy napos csend elvonulásra, vagy lépcsőfokot keresel egyelőre egy egynapos budapesti alkalomban, itt a lehetőség, élj vele.

időpont: 2024. május 19 vasárnap 10 órától 17 óráig

helyszín: Budapest, (Budán)

díj:
az egynapos elvonulás díja: 28 000 Ft
(támogatói díj: 42 000 Ft
támogatott díj: 14 000 Ft )

A jelentkezési lap kitöltése után egy rövid beszélgetésre számíts, ha még nem ismerjük egymást. Utána küldöm a számlaszámot. A részvételed a díj elutalásával biztosítod.

Jelentkezés: ennek az űrlapnak a kitöltésével

Ki vezeti?
Pecsenka Nóra (Noor), a Bodywork módszer megalkotója, pszichológus és jógaoktató végzettségű Bodywork Csoportvezető Kiképző, önismeret tanító

Bővebben:
Húsz éve kutatom a lét-nemlét kérdéseit. Először a lélektanban, majd a Himalája jógában, aztán Moojinál és Ruper Spiránál. Felekezettől független válaszokat kerestem, amiben minden ember, minden lény osztozik.

Az utóbbi 20 év egyazegyben egyéni kíséréseiben gyakran fordultak hozzám nem csak lelki, hanem szellemi témákkal, és Istennel, a létezéssel kapcsolatos témákkal. A Bodywork csoportvezetők képzése során pedig 3-8 évig kísérve egy-egy embert, igen mélyen tudtunk önmagunkkal szembenézni. Hálás vagyok, hogy ezeket megtapasztalhattam. Az egyéni utamon, az általam kísért egyazegyben kísérésekben és a Bodywork csoportokon számomra kikristályosodott tanításokat szeretném átadni az elvonuláson.

Létrehoztam egy önismereti módszert, a Nonduális Bodywork-öt, ami nemcsak a pszichológiai értelemben vett önismeretben kísér, hanem azon túl is, ha a végső kérdésekre keresed a választ.
A Bodywork – Nonduális Önismeret Egyesület utóbbi 10 évben kiképzett azon tagjaival, akiket foglalkoztat a ráébredés saját valódi természetükre, elindítottunk egy kis közösséget, akik együtt keressük a végső valóság és a hétköznapok harmonikus összeegyezetését. E közösségben kísérleteztem ki a Moojitól, Rupert Spirától megtapasztalt tudat nyitó lehetőségek és a Bodywork módszer test-elmét kísérő lehetőségeinek integrációját. A módszer a Bodywork, meditációk, a nonduális kérdések-válaszok, és a csend.

Kövess minket itt is:
Facebook: https://www.facebook.com/bodywork.hu
Instagram: https://www.instagram.com/bodywork_azelettanca/

Időpont

május 19. (Vasárnap) 10:00 - május 19. (Vasárnap) 17:00

Helyszín

Budapest

Csoportvezető

Pecsenka Nóra

Bodywork módszer megalkotója, a Bodywork - Nonduális Önismeret Egyesület elnöke, Bodywork kiképző, pszichológus, jógaoktató, pszichodráma asszisztens
http://egyegy.hu/pecsenka-nori-bemutatkozasa/

Tudj meg többet

Hozzászólás írása

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük